fbpx

Svenska FN-förbundet

Engagera dig lokalt!

Svenska FN-förbundet har cirka 70 lokala FN-föreningar och sex FN-distrikt med över 4000 medlemmar. Genom att bli medlem hos oss blir du automatiskt medlem i din närmaste lokalförening och en del av en nationell gräsrotsrörelse för en bättre värld. Där träffar du andra FN-vänner och kan välja att engagera dig i allt från styrelsearbete till konkreta förändringsprojekt. Hitta din närmaste lokalförening och ta reda på vad som händer på just din ort.

För dig som är aktiv i en förening

I medlemsregistret finns kontaktuppgifter till våra medlemmar. Det är där du som är ordförande i en lokalförening loggar in för att hitta och/eller uppdatera telefonnummer, mailadresser och annat som rör era medlemmar. Mer information om medlemsregistret finns i vår styrelsehandbok.

Bli medlem

Gå med i din lokala FN-förening!

Bli medlem >

Stöd till FN-föreningar

Här hittar ni som FN-förening stöd, tips, mallar, guider och hur ni kan beställa fysiskt material.

Läs mer

Engagemangspaket

Här finns våra engagemangspaket som är fria att använda för dig som är medlem eller aktiv inom FN-rörelsen. Varje höst och vår kommer ett engagemangspaket med ett nytt tema.

Läs mer

Nominera årets FN-vän och FN-supporter 2023

FN-föreningar, FN-distrikt och anslutna riksorganisationer är välkomna att nominera en kandidat vardera till Årets FN-vän samt Årets FN-supporter.

Läs mer