Mariestads FN-förening

Välkommen till Mariestads FN-förening!sfn_logopayoff_pos_right

Mariestads FN-förening är en del av den svenska FN-rörelsen och knuten till Svenska FN-förbundet. Föreningen är partipolitiskt och religiöst obunden. All verksamhet bygger på lokala och nära krafter, vi tänker globalt men handlar nära och lokalt. I vår rörelse levandegörs visioner. Idéer formas om hur internationellt samarbete kan främjas. Det är berikande på många sätt.

Här får du möjlighet att möta nya människor, lära dig mer om FN och internationella frågor, arbeta med insamlingsprojekt, påverka och framför allt bidra till det viktiga arbetet för en bättre värld.

Vi behöver FN! FN behöver dig!

Välkommen som medlem i vår förening!

KONTAKT

Agneta Larsson agnetalarsson0715@gmail.com

AKTUELLT

Årsmöte 21/2 kl 18.00

Välkomna på Årsmöte som detta år hålls i Bror Kronstrandsrum på Biblioteket i Mariestad.

Vi inleder kvällen med lite musik av ” Serenaid” och efter det kommer FN-förbundets ordförande Annelie Börjesson att berätta om sitt och FN-förbundets arbete. Efter föreläsningen hålls årsmötet och i samband med det bjuds du som medlem på lättare förtäring. Handlingar kommer att finnas på plats.

Vi försöker vara klara till 20.30.

Välkomna!

Här nedan finns information kring kriget i Ukraina samt om hur man arbetar i Mellanöstern från FN-förbundet. Vi behöver informera oss och hjälpa till på det sätt vi kan.  Har du möjlighet att ge en ekonomisk gåva så finns länk till det också nedan.

Kriget i ukraina – Svenska FN-förbundet

https://fn.se/aktuellt/ovriga-nyheter/sa-arbetar-fn-i-mellanostern/

Svenska FN-förbundet – Ge en gåva

Dokument