fbpx

Om webbplatsen

Nedan följer kort information om fn.se

Publicering av bilder från Svenska FN Förbundets webbplats

Bilder som du kan hitta på vår webbplats markerade med text för nedladdning är Svenska FN Förbundets egendom. De är inte fria för publicering utan vid intresse av användning, kontakta info@fn.se.

Hantering av personuppgifter

När du ger en gåva via vår webbplats eller blir medlem sparas dina uppgifter i en databas. Dina uppgifter kan senare användas för att underlätta kommande kontakter med oss och för att säkra att du har medlemsrättigheter. Mer information om vår integritetspolicy

Sök

Hittar du inte det du letar efter? Testa att söka i sökfunktionen eller titta under frågor och svar.

Kakor

Den här webbplatsen innehåller så kallade kakor. En kaka är en textfil som vid uppkoppling mot en webbplats sparas på besökarens dator och vid senare besök, hämtas igen. Kakan sparas i anslutning till de filer som används av datorns webbläsare eller motsvarande program.
På denna webbplats används kakor av webbanalysverktyget Google Analytics. Vi registrerar generell besöksstatistik. Ingen statistik spåras till en unik användare.

Ibland har vi en undersökning aktiv på vår webbplats för att ta reda på mer om vad våra besökare behöver och va de vill hitta på webbplatsen. När detta sker så fall används kakor för att inte visa undersökningen för de som redan fyllt i den.

Vid användande av delningsknapparna till social media, exempelvis Facebook och Twitter kan det förekomma kakor. Båda dessa kakor kallas tredjepartskakor, eftersom de kommer från någon annan än fn.se.

Om du inte accepterar användning av kakor kan du stänga av kakorna i din webbläsare. Du kan läsa mer om hur du gör det i din webbläsares hjälpsektion. Det går att använda fn.se utan kakor, men viss funktionalitet, beskriven ovan, kommer då att falla bort.

På Post- och telestyrelsens webbplats kan du läsa mer om kakor och vad lagen säger om hur de bör hanteras.

Tillgänglighet och användbarhet

Svenska FN Förbundets webbplats ska vara tillgänglig och användbar för så många som möjligt. Vi kommer därför kontinuerligt att utveckla webbplatsen efter användarnas behov och önskemål.

Webbplatsen

Vår webbplats drivs av open source versionen av WordPress. WordPress är ett CMS system som bygger på öppen källkod och används av mer än 20% av alla webbplatser globalt. Vi har anpassat WordPress plattformen efter våra behov med hjälp av byrån IW STHLM, en webbyrå i Stockholm.

Synpunkter på webbplatsen

Har du synpunkter eller frågor om webbplatsen eller dess innehåll, kontakta gärna webbredaktor@fn.se.