Växjö FN-förening

Välkommen till Växjö FN-förening!

Vi är en studentförening kopplade till Linnéuniversitetet i Växjö, men alla är välkomna att bli medlemmar och engagera sig hos oss: gymnasieelever, studenter, vuxna och pensionärer! Eftersom många medlemmar är studenter är vi en förening med personer från flera olika länder, vilket är extra roligt när vi arbetar tillsammans.

Är det något särskilt tema du brinner för eller ett projekt du skulle vilja driva?
Det finns stora möjligheter att engagera sig hos oss: antingen genom att söka till styrelsen (vi har årsmöte varje år i februari), bli medlem i vår volontärgrupp och hjälpa till under olika arrangemang, eller helt enkelt bli en aktiv medlem och komma med förslag på vad man vill att föreningen ska arbeta med.

Vårt föreningsarbete med evenemang och insamlingar för att bidra till Agenda 2030 och FNs viktiga arbete publiceras löpande genom våra sociala kanaler. Följ oss gärna på UNA Växjö (Facebook och Instagram) för att ta del av vår verksamhet.

Växjö FN-förening bildades den 7 april 1978 och har funnits sedan dess! Vi är en del av Svenska FN-förbundet och tillhör FN-distriktet Kronoberg. Som förening är vi religiöst och politiskt obunden, och finns till för att informera om FN:s arbete och tillsammans påverka för en bättre värld.

Kontakta oss om du har några frågor, eller följ oss på våra sociala medier:
Mail: fn.vaxjo@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/UNAvaxjo
Instagram: unavaxjo

Hjärtligt välkommen att vara med och påverka tillsammans med oss i Växjö FN-förening!

Bli medlem i Svenska FN-förbundet här!