Välkommen till Kristianstads FN-förening!

Onsdagen den 28 mars
kl 19.00 ABF, Sommarlust. Ungdomar om resor och volontärarbete. Hannes Berggren m fl

Lördagen den 7 april
kl 13.00 Visning av filmen Human flow på ROXY Bio Bistro Bar (fd kinarestaurangen Oacean City)
Entré 50 kr. Möjlighet att äta. Filmen är 2´20 tim.

Lördagen den 14 april
kl 13.00 på Regionmuseet. Visning av Al Gores andra film En obekväm uppföljare, kopplat till Agenda 2030-mål 13 om att bekämpa klimatförändringar. Filmen är 1´40 tim. Eftersnack. Fri entré.

Söndagen den 15 april
kl 17.00 medlemsmöte på ABF, Sommarlust. SFN-kampanjer, lokala initiativ o samarbeten. Du som vill göra en konkret insats inom föreningen och/eller FN-rörelsen, kan få inspiration.

Lördagen den 21 april
kl 11.00 på Regionmuseet, föreläsning av Ulrika Ferenius, undervisningsråd vid UNESCO i Paris(svenska delegationen). Fritt inträde

Välkommen till Kristianstads FN-förening!sfn_logopayoff_pos_right

Kristianstads FN-förening är en del av den svenska FN-rörelsen och knuten till Svenska FN-förbundet. Föreningen är partipolitiskt och religiöst obunden. All verksamhet bygger på lokala och nära krafter, vi tänker globalt men handlar nära och lokalt. I vår rörelse levandegörs visioner. Idéer formas om hur internationellt samarbete kan främjas. Det är berikande på många sätt.

Kristianstads FN-förening har medlemmar i hela nordöstra Skåne och i västra Blekinge. Här får du möjlighet att möta nya människor, lära dig mer om FN och internationella frågor, arbeta med insamlingsprojekt, påverka och framför allt bidra till det viktiga arbetet för en bättre värld.

Vi behöver FN! FN behöver dig! Välkommen som medlem i vår förening!

Följ oss på Facebook!

Kontakt

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om vår förening.

Jan Lindelöf, ordförande
tel. 0727-124513

Ing-Britt Pettersson-Nyholm, vice ordförande
Telefon: 044-120684

Kristianstads FN-förening