Malmö FN-förening

Website under construction

OBS: Vi arbetar just nu med strukturen på vår hemsida. Nedan hittar du lite grundläggande information om vår organisation och du kan när som helst kontakta oss för ytterligare frågor via e-post på info@malmofn.org. Du hittar snart utförlig information om vår organisation och vårt arbete på följande sidor.


Välkommen till Malmö FN-förening!

Malmö FN-förening är en av Svenska FN-rörelsens 81 ideella föreningar vars mål är att sprida Förenta Nationernas budskap till allmänheten i Malmö och på så vis bidra till en bättre värld. Vi uppmärksammar framförallt FN:s tre pelare: fred och säkerhet, hållbar utveckling och mänskliga rättigheter. Detta gör vi genom att arrangera olika aktiviteter såsom föreläsningar, workshops, studieresor och temadagar. Vårt högsta beslutande organ är vår föreningsstyrelse som väljs av medlemmarna i februari varje år. Vi har även fem sektioner som arbetar närmare med våra hjärtefrågor.

Här på sidan hittar du information om vår förening, vad vi gör och vad vi står för. Här hittar du också vår blogg där vi regelbundet publicerar olika texter. Intresserad av att skriva ett gästinlägg? Hör av dig till oss!

 

ENGAGERA DIG

Vill du göra nytta för andra, utvecklas som person och samtidigt göra en insats? Den senaste tidens utveckling har visat att det ideella engagemanget behövs mer än någonsin. Ett sätt att göra skillnad är att bli medlem i Svenska FN-förbundet.

I Malmö är vi idag 200 medlemmar, men vi vill bli fler! Tycker du att detta låter som något för dig? Läs mer om vårt medlemskap här. Ju fler vi är, desto mer kan vi göra tillsammans. Nu och i framtiden! Vill du engagera dig i vårt arbete är du varmt välkommen att bli volontär hos oss och delta i styrelsemöten. Vill du veta mer? Maila info@malmofn.org 

 

Följ oss i sociala medier

Globala Målen Podden!

Efter månader av spännande, utmanande och lärorikt förberedelsearbete är det äntligen dags att dela med oss ​​av våra framgångar!

📣 Denna vecka på #unitednationsday, 24 oktober 2021 släpper vi vår nya podcast: Globala Målen Podden 📣

Om du vill få en djupare förståelse av målen för hållbar utveckling och hur du kan förvandla dem till konkreta handlingar, om du vill bli inspirerad av lokala aktivister och lära dig av svenska och internationella experter, så är den här podden du har väntat på !!

Följ oss här och på Instagram @UNAMalmö för att fira #UNweek med oss ​​och ta reda på allt om vårt första avsnitt.

Tillsammans kan vi skapa morgondagens värld 🇺🇳🌍🌿

>