Malmö FN-förening

Välkommen till Malmö FN-förening!

Vi är en ideell förening vars mål är att sprida Förenta Nationernas budskap till allmänheten i Malmö och på så vis bidra till en bättre värld. Detta gör vi genom att arrangera olika aktiviteter såsom föreläsningar, workshops, studieresor och temadagar. Varje år firar och uppmärksammar vi FN-dagen den 24 oktober.

Här på sidan hittar du information om vår förening, vad vi gör och vad vi står för. Här hittar du också vår blogg där vi regelbundet publicerar olika texter. Intresserad av att skriva ett gästinlägg? Hör av dig till oss!

 

ENGAGERA DIG

Vill du göra nytta för andra, utvecklas som person och samtidigt göra en insats? Den senaste tidens utveckling har visat att det ideella engagemanget behövs mer än någonsin. Ett sätt att göra skillnad är att bli medlem i Svenska FN-förbundet.

I Malmö är vi idag 200 medlemmar, men vi vill bli fler! Tycker du att detta låter som något för dig? Läs mer om vårt medlemskap här. Ju fler vi är, desto mer kan vi göra tillsammans. Nu och i framtiden! Vill du engagera dig i vårt arbete är du varmt välkommen att bli volontär hos oss och delta i styrelsemöten. Vill du veta mer? Maila info.malmofn@gmail.com 

 

Följ oss i sociala medier