Stenungsund, Tjörn och Orust FN-förening

Onlineföredrag onsdagen 26 maj

Välkommen att lyssna på Svenska FN-förbundets seniora rådgivare Malin Åberg Aas berätta om det globala och nationella arbetet med Agenda 2030, FN:s mål för hållbar utveckling. Onsdagen 26 maj kl. 18.30.

Malins presentation tar ca 45 minuter. Därefter kommer det finnas utrymme för samtal och frågor.Arrangemanget sker online via Zoom i samarbete mellan FN-föreningarna i Göteborg, Sotenäs, STO och Uddevalla. Det är öppet för alla som är medlemmar i Svenska FN-förbundet eller som är intresserade av att bli det. För att delta behöver du anmäla dig senast tisdagen 25 maj via denna länk.

 

Välkommen till STO FN-förening!

Stenungsund, Tjörn och Orust (STO) FN-förening är en del av den svenska FN-rörelsen ochsfn_fo%cc%88rening_stenungsund-tjo%cc%88rn-och-orust knuten till Svenska FN-förbundet. Föreningen är partipolitiskt och religiöst obunden. All verksamhet bygger på lokala och nära krafter, vi tänker globalt men handlar nära och lokalt. I vår rörelse levandegörs visioner. Idéer formas om hur internationellt samarbete kan främjas. Det är berikande på många sätt.

Här får du möjlighet att möta nya människor, lära dig mer om FN och internationella frågor, arbeta med insamlingsprojekt, påverka och framför allt bidra till det viktiga arbetet för en bättre värld.

Vi behöver FN! FN behöver dig!

Välkommen som medlem i vår förening!

Kontakt

Petter Ölmunger, ordförande
E-post: Petter Ölmunger

Sylvia Wallin, sekreterare
E-post: Sylvia Wallin

Länk till föreningens Facebook-sida: www.facebook.com/fnsto

E-post till Styrelsen

Meddela oss om du vill stå med på vår maillista och få del av våra mailutskick om kommande möten och arrangemang.

Adress:
STO FN-förening
c/o Ölmunger
Ödsmåls prästgård 102
44495 Ödsmål

Organisationsnummer: 853300-9349
Plusgiro: 370902-9
Swish: 123 087 99 32