fbpx

Välj vad du vill göra för en bättre värld!

Vi är alla med för att göra vad vi kan. Att göra något är bättre än att inte göra något alls. Var med du också och välj vad du vill göra för en bättre värld.

En bra början: Följ oss i sociala medier

Bli en del av vår stora gemenskap. Passar dig som enkelt och snabbt vill hänga med på vad som händer inom FN. Välj mellan Instagram, Facebook och LinkedIn. Vill du göra något ännu bättre? Välj något av detta:

Bli medlem

Gratis för dig under 18 år. Bara 100 kr för dig under 26. Passar dig som vill göra ett tydligt statement och stå upp för en bättre värld.

Jag vill bli medlem

Ge en gåva

Du väljer själv hur mycket du vill ge. Passar dig som har möjlighet att ge ett bidrag för att göra gott för andra människor.

Jag vill ge en gåva

Ta del av kurser och event

Gå en intro-kurs eller en fördjupningsutbildning. Passar dig som är nyfiken på kunskap som ger dig nya möjligheter att utvecklas.

Jag vill lära mig mer

Bli aktiv i en FN-förening

Teama med andra i din närmaste FN-förening. Passar dig som verkligen vill investera din fritid och finna nya vänner för livet.

Jag vill bli aktiv

Bli en FN-skola

Skaffa en FN-certifiering och engagera din skola. Passar dig som vill arbeta långsiktigt för att utbilda nya generationer världsmedborgare.

Jag vill driva en FN-skola