Vi söker ansvarig för medlemsrekrytering och privatinsamling 

Nu söker vi dig som är en fena på att arbeta med att öka antalet medlemmar och privata gåvor. Hos oss får du möjligheten att ansvara för utvecklingen av privatinsamling och medlemsrekrytering i en organisation som verkar för mänskliga rättigheter, fred och en hållbar värld. 

Vi behöver en smart och driven person med som främsta kompetens inom konvertering kan sätta givaren och blivande medlemmen i centrum i vår marknadsföring! Vi söker dig som vill möta framtidens digitala utmaningar för att samla in pengar och attrahera nya medlemmar till vårt viktiga arbete. 

För dig är det naturligt att koppla olika aktiviteter till sociala medier och webb, och du vet hur digitalt engagemang skapas. Du är modig och idérik med förmåga att våga testa egna och kollegors förslag med fokus på att driva insamlings- och rekryteringskampanjerna i mål och därefter följa upp för att lära framåt. I ditt arbete bidrar du till utveckling genom ett testbaserat och datadrivet arbetssätt där du använder dig av analyser för att fatta mindre som större beslut. Du ska ha din spetskompetens inom säljdrivande webb och sociala medier-annonsering / marketing automation. Tillsammans med en administrativt kunnig kollega är ni beställare av ny nödvändig funktionalitet i vårt CRM-system. 

Formella krav 
– Minst tre års erfarenheter av digital insamlings- och/eller medlemsrekrytering  
– Relevant eftergymnasial utbildning 
– Erfarenhet från medlems- och/eller givarorganisation 

Meriterande 
– Erfarenhet av alternativa insamlings/rekryterings-kanaler (tex telemarketing, DR, Face to Face) 
– Erfarenhet av NGO-Pro 
– Erfarenhet av e-handel 
– Erfarenhet att agera beställare till leverantör 

Utöver formella krav och meriter förväntar vi oss att du delar grundläggande FN-värderingar. Vi värnar om mångfald och uppmanar därför personer oavsett bakgrund att söka.  

Är det dig vi söker? 
Som person är du en resultatdriven lagspelare. Du är proaktiv och kan växla mellan en strategisk blick och en operativ hand i det vardagliga arbetet. Du är organiserad och strukturerad och har förmåga att fånga organisationens behov och se lösningar. Du är initiativtagande och mån om tidsfrister. Du är van att arbeta självständigt men självklart med stöd av övriga involverade.  

Om Svenska FN-förbundet  
Svenska FN-förbundet är rörelsen för ett bättre och starkare FN. Vi menar att internationellt samarbete är en förutsättning för en fredligare och mer rättvis värld. Vi är en fristående medlemsorganisation bestående av 70 lokalföreningar runt om i Sverige med totalt ca 5 000 medlemmar. På förbundskansliet i Stockholm finns ett 30-tal medarbetare. Vi arbetar med information och utbildning, påverkansarbete, granskning av hur Sverige lever upp till sina åtaganden gentemot FN, internationellt utvecklingssamarbete och stöd till FN:s arbete i fält.  

Frågor och ansökan  
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid med målstyrd arbetstid. Placeringsort Stockholm. Sista ansökningsdag 3 oktober, men intervjuer sker löpande. Fyll i din ansökan i formuläret här nedan.

Frågor hänvisas till Moniqa Löfstedt, avdelningschef för Kommunikation och insamling, moniqa.lofstedt@fn.se.  Facklig representant är Sandra Rönnsved, sandra.ronnsved@fn.se.

Ansökan medlemsrekrytering och privatinsamling

  •  
  • Max filstorlek: 63 MB.
  • Max filstorlek: 63 MB.

För oss är din personliga integritet viktig. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) och endast för ändamål som rör vår egen verksamhet. Läs mer om Svenska FN-förbundets hantering av personuppgifter.