Vi söker en ungdomssekreterare till kansliet i Stockholm

Svenska FN-förbundet söker en engagerad ungdomssekreterare till kansliet i Stockholm. Du ska vara mellan 18-25 år, vara aktiv inom FN-förbundet och kunna jobba hos oss mellan augusti 2019 och juni 2021.

Ungdomssekreterarens roll är att ta tillvara och uppmuntra ungdomars engagemang i FN-rörelsen. Som FN-förbundets ungdomssekreterare kommer du att ansvara för:

  • planering och genomförande av ungdomsaktiviteter,
  • vara ett stöd för våra unga medlemmar och FN-föreningars ungdomsverksamheter,
  • samarbeta med våra olika nätverk och
  • ansvara för våra digitala kanaler för unga

Du som söker ska vara mellan 18-25 år, vara medlem i Svenska FN-förbundet och ha erfarenhet av aktivt arbete inom en FN-förening. Du måste också ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och t ex kunna hålla presentationer inför ungdomsgrupper. Du måste också kunna arbeta både självständigt och i grupp. Arbetet innebär många möten med människor där din förmåga att entusiasmera och engagera är viktiga egenskaper. Att vara strukturerad och ha en organisatorisk förmåga ser vi också som ett plus.

Erfarenhet av projektarbete och arbete med ungdomar är meriterande. Även erfarenhet av att arrangera evenemang och av bidragsansökningar ser vi som en merit.

Tjänsten är en heltids visstidsanställning, med planerad start i mitten av augusti 2019-juni 2021.

Skicka din ansökan i form av personligt brev och CV. Glöm inte att beskriva hur ditt engagemang i Svenska FN-förbundet sett ut.

Vi vill ha din ansökan senast den 31 maj till e-postadress jobb@fn.se

För frågor hänvisas till generalsekreterare petra.hallebrant@fn.se (frågor besvaras endast via mejl).

För oss är din personliga integritet viktig. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) och endast för ändamål som rör vår egen verksamhet. Läs mer om Svenska FN-förbundets hantering av personuppgifter.