Välkomna att söka bidrag från FN-förbundet

Idag finns sex bidrag att söka från FN-förbundet för FN-föreningar, FN-distrikt, FN-skolor och ambassadörer. Under respektive bidrag hittar du kontaktuppgifter till den person på kansliet som kan svara på frågor om just det bidrag du är intresserad av.

Från årsskiftet blir det enklare. Då erbjuder förbundet bara två bidrag, Årligt projektbidrag och Projektbidrag Mini. Båda administreras av förbundets organisationssekreterare (projektbidrag@fn.se).

Årligt projektbidrag delas ut en gång per år – i slutet av året. För mindre projekt som inte kunnat förutses i samband med ansökningsomgången för de årliga projektbidragen kommer ett mindre bidrag kunna sökas under terminerna, Projektbidrag Mini eller Minibidrag. Mer information kommer under hösten. En annan nyhet är att ansökningsförfarandet för de årliga projektbidragen flyttas till höstterminen.

2019 års ansökningsperiod för Årligt Projektbidrag är nu stängd. Beslut meddelas senast 15 december.

Under återstoden av 2018 kommer de gamla bidragen att finnas kvar. För Agenda 2030 och Säkerhetsrådet finns möjlighet att söka större bidrag än tidigare under resten av året.

Årligt projektbidrag

Läs mer och ansök här

UNgt projektbidrag

Läs mer och ansök här

Ungdomssektioner

Läs mer och ansök här

Flicka och Skolmat

Läs mer och ansök här

Agenda 2030

Läs mer och ansök här

Säkerhetsrådet

Läs mer och ansök här