fbpx

Boka en föreläsare

Här tipsar vi om föreläsare som FN-skolor kan boka på egen hand

Sidan uppdateras

FN-förbundets ungdomsambassadörer

Boka en föreläsning om FN och de globala målen, klimatförändringar, FN:s arbete mot krigsförbrytelser och flickors rättigheter.

Läs mer

Joakim Medin

Boka en föreläsning med journalisten, föreläsaren och författaren Joakim Medin. Joakim arbetar oftast som utrikesreporter och rapporterar bland annat om mänskliga rättigheter, demokrati- och fattigdomsfrågor.

Läs mer

Johanna Wester

Boka en föreläsning med Johanna Wester. Hon arbetar med kunskapsspridning inom mänskliga rättigheter, med bakgrund som bland annat kursledare hos Amnesty, barnrättsinformatör för UNICEF, och kommunikatör på ECPAT.

Läs mer

David Collste

Boka en föreläsning med David Collste. David är forskare inom hållbar utveckling och nationalekonomi vid Stockholm Resilience Centre. Han har har bland annat arbetat för den nationella samordnaren för Agenda 2030.

Lär mer

Dunia Daoud

Boka en föreläsning av Dunia Daoud. Dunia har över tio års erfaranhet av arbete med matsäkerhet och föreläser bland annat om folkhälsa och klimatsmart kost.

Läs mer

Svenska Freds

Här hittar du samlade föreläsningar och workshops som erbjuds av representanter från Svenska Freds. Svenska Freds är en ideell organisation som arbetar för hållbar fred i världen.

Läs mer

Svenska FN-förbundet

Här hittar du föreläsningar som erbjuds av representanter från oss på Svenska FN-förbundet.

Läs mer

UNHCR

Letar du efter sätt att inkludera talare med flyktingbakgrund i ditt arbete?

Läs mer