Våra företagspartners

Svenska FN-förbundet är stolta över det fina samarbete vi har haft med våra företagspartners under åren. Nedan finner ni några av de företag som vi gärna lyfter. Är ditt företag intresserad av ett samarbete där hållbar utveckling, fred och säkerhet och mänskliga rättigheter står i fokus? Hör av dig till oss.

Apoteksgruppen
apoteksgruppen_logo_rgb

Apoteksgruppen har apotek över hela Sverige som drivs av Småföretagarna. Ett fåtal apotek kan ägas från tid till annan av Apoteksgruppen. Apoteksgruppen tillhandahåller kvalificerade tjänster till Småföretagarna och erbjuder stordriftsfördelar inom bland annat inköp, sortiment, marknadsföring, kvalitet och IT. Apoteksgruppen och Småföretagarna säkerställer tillgång till läkemedel, bidrar till effektiv och säker läkemedelsanvändning och stärker mångfalden av aktörer på apoteksmarknaden.

Apoteksgruppen visar respekt för människors lika värde och anlitar handelsvaruleverantörer som kan redovisa hur följsamhet till internationella konventioner såsom FN:s barnkonvention säkerställs.

KPA Pensionkpa_pension_payoff

KPA Pension är det ledande pensionsbolaget i kommunsektorn och har idag hand om pensionen för cirka en miljon anställda i kommunsektorn.

I samarbete med Svenska FN-förbundet har KPA engagerat sig i flera av insamlingsprojekten. I år stödjer KPA Flickaprojektet genom olika aktiviteter.

Mediacom

Mediacom är en The Content + Connections Agency. Allt de gör genomsyras av ett systemtänkande. Genom förståelse för kundernas content skapas de bästa kommunikationslösningarna. De jobbar med strategi, planering och optimering av både köpt, ägd och förtjänad media.

Mediekompaniet

Svenska FN-förbundet har ett samarbete med Mediekompaniet där de bistår med mediautrymme. Mediekompaniet är Sveriges första lokala medievaruhus med one-step-shop för analys, bokning, rådgivning, planering, distribution och uppföljning. Mediekompaniet erbjuder kunskap om hur man når konsumenter genom alla mediehusens reklamkanaler och hjälper FN-förbundet med att sprida vårt budskap och kampanjer.

O’Learys TrademarkO´Learys logo

O’Learys är en svensk franchiserestaurangkedja som riktar sig mot en bred målgrupp, särskilt mot sportsintresserade. Företaget arbetar kontinuerligt för en minskad miljöbelastning och förbättrad miljö.

Genom restaurangernas kampanjmåltider bjuder både restauranggäster och företag på en skollunch (2 kronor) i samarbete med FN-förbundet och insamlingsändamålet projekt Skolmat. Alla restauranggäster uppmanas även att bjuda på skolmåltider oavsett vilken rätt man beställer. Insamlingskampanjen tillämpas under kampanjnamnet ”Meal4Meal”. 

Smaka på Stockholm

Smaka på Stockholm erbjuder tillsammans med fantastiska krögare, kockar och samarbetspartners en makalös variation av god och spännande mat och dryck – smakportioner från olika matkulturer i en mix av tradition och nya trender. Smaka på Stockholm är stockholmarnas försommarfest. Kungsan fylls av matglädje med mat, dryck och artister som bidrar till en härlig stämning. Smaka på Stockholm är en fest för alla. Vi tar ett gemensamt ansvar för en mångfald, för vår miljöpåverkan, för ett säkert och rent evenemang och för en hög trivsel. Ansvaret är en självklar del av evenemanget, för oss och alla våra partners. Svenska FN-förbundet har samarbetat med Smaka på Stockholm sen 2013 och samlat in pengar till Skolmatsprojektet.