Välkommen till Helsingborgs FN-förening!

Kontakt

Helsingborgs FN-förening är verksam i Helsingborg med omnejd. Våra hundratals medlemmar bjuds regelbundet in till evenemang, föreläsningar och aktiviteter i Helsingborg och Skåne. Vill du veta mer om vår verksamheten lokalt och i Skåne? Kontakta oss gärna med frågor och förfrågningar! Vi samverkar gladligen kring evenemang och erbjuder även föreläsningar för skolor, företag och organisationer lokalt. Här nedan hittar du kontaktuppgift till vår ordförande. Under fliken Styrelsen finner du en fullständig kontaktlista för hela styrelsen.

Ordförande: Nargiz Qazi
Tel: 072 007 22 43
Mail: Nargiz Qazi alternativt föreningens mailadress

Info om vår ungdomsgrupp UNg Helsingborg finns på deras Facebooksida med samma namn. Ungdomsgruppen välkomnar alltid nya medlemmar, intressenter och samarbetspartners.

Tillsammans med andra föreningar och organisationer samverkar vi lokalt i Nätverk för Rättvisa och Solidaritet Helsingborg, mer information finns på deras Facebookgrupp med samma namn.

ANSÖKAN TILL STYRELSEN

Ansök genom att maila en kort presentation till valberedningen med motiveringen till varför du söker till styrelsen samt till vilken post.
Valberedningen: susanna_winqvist@campeon.se

 

Kontakt

Kontakta oss via telefon eller email. Vi ser fram emot att höra ifrån er!

>