Prenumerera på nyheter från Svenska Svenska FN-förbundet – En bättre värld via RSS

FN-förbundet i sommar 2017-06-21

I sommar hittar ni FN-förbundet dels på politikerveckan i Almedalen den 3-10 juli, där vi medverkar med flera seminarier. Det fullständiga programmet för vår medverkan kan du ta del av här.

Dessutom kommer vi, liksom tidigare år, att medverka på musikfestivalen Peace & Love i sommar. Vi kommer att hålla till på deras Budskapstorg. Festivalen äger rum i Borlänge den 6-8 juli.

Vi vill också passa på att tacka för alla intressanta samtal, möten och debatter under våren – och för alla som på olika sätt engagerat sig i förbundets frågor.

Glad sommar!

Per Anger-priset till kongolesisk MR-aktivist 2017-09-22

Forum för levande historia meddelar att Per Anger-priset 2017 går till den kongolesiska människorättsaktivisten Gégé Katana Bukuru.

Nu söker vi praktikanter till våren 2018 2017-09-21

Är du intresserad av kommunikation och globala frågor? Brinner du för att engagera människor och tycker du om att skriva?

Premiär för FN-bion 2017-09-20

FN:s informationskontor UNRIC i Bryssel och FN-förbundet inbjuder till premiären för FN-bion den 19 oktober i Stockholm. Välkommen med din anmälan!

Organisationer mot kärnvapen 2017-09-19

Inför internationella fredsdagen kräver en rad fredsorganisationer inklusive Svenska FN-förbundet i Göteborgs-Posten att Sverige undertecknar och godkänner FN-konventionen mot kärnvapen.