Prenumerera på nyheter från Svenska Svenska FN-förbundet – En bättre värld via RSS

FN-förbundet i sommar 21 juni, 2017

I sommar hittar ni FN-förbundet dels på politikerveckan i Almedalen den 3-10 juli, där vi medverkar med flera seminarier. Det fullständiga programmet för vår medverkan kan du ta del av här.

Dessutom kommer vi, liksom tidigare år, att medverka på musikfestivalen Peace & Love i sommar. Vi kommer att hålla till på deras Budskapstorg. Festivalen äger rum i Borlänge den 6-8 juli.

Vi vill också passa på att tacka för alla intressanta samtal, möten och debatter under våren – och för alla som på olika sätt engagerat sig i förbundets frågor.

Glad sommar!

Snabb hjälp nödvändig efter Syrienresolution 24 februari, 2018

Dagens Syrienresolution är en stor framgång för Sverige i FN:s säkerhetsråd. Nu måste omvärlden pressa Ryssland och Syrien att omedelbart ge humanitärt tillträde till nödställda,

Svenska FN-förbundet och SKL gör Sverige hållbart 22 februari, 2018

Svenska FN-förbundet och Sveriges Kommuner och Landsting genomför nu en gemensam nationell satsning som svar på kommunernas önskan att bli hållbara.

Ny sajt ger ännu bättre Världskoll 20 februari, 2018

FN-förbundets omvärldssajt Världskoll har fått nytt utseende och nytt innehåll. Nu är det ännu lättare och roligare att lära sig mer och jämföra läget mellan

Vi söker en projektledare för medlemsutveckling och insamling 15 februari, 2018

Nu söker vi en projektledare med ansvar för medlemsutveckling och insamling.