fbpx

Våra nyhetsbrev

Sista nyhetsbrevet: nr 3/2023 – JUNI 2023

Ur innehållet: 

Läs om ny SKR rapport om hållbar omställning. FN:s generalsekreterares António Guterres årliga rapport om den globala utvecklingen har kommit. Dessutom har Nationella samordnaren för Agenda 2030 lämnat över ett delbetänkande och lanserat en ny färdplan för hållbar ekonomisk utveckling.

Klicka här för att läsa!

Tidigare nyhetsbrev

 • Nr 2 mars 2023
  Läs SKR:s nya rapport om hållbar omställning för klimatet. Ta del av IPCC:s alarmerande rapport om världens klimatläge. Ta del av Luleås och Växjös uppföljningsarbete av Agenda 2030. Och Finland ligger på lyckotoppen!
 • Nr 1 februari 2023
  Läs nyheten om att Glokala Sverige måste avslutas i förväg, ta del av tankarna om Inner development goals och läs om goda lokala exempel från Hudiksvall och Kungsbacka.
 • Nr 5 december 2022
  Läs mer om konferensen Mötesplats Agenda 2030, ta del av en rapport om hur Europa klarar av arbetet med Agenda 2030 och bli inspirerad av lokala exempel på Agenda 2030 arbete.
 • Nr 4 oktober 2022
  Ansökan till Glokala Sverige pågår. Läs mer om flera lokala hållbarhetsveckor och ta del av klimatfokus under årets Bokmässa.
 • Nr 3 september 2022,
  Årets globala rapport och möte om genomförandet av Agenda 2030, regeringens skrivelse till Riksdagen om hur det går med genomförandet i Sverige, resultat från FN-mötet Stockholm +50 och seminariet The Peoples’ Perspective.
 • Nr 2, maj 2022
  Stockholm +50 och andra konferenser och viktiga dagar om miljö och klimat, ny forskning, nya undersökningar samt data från SCB, ICLD-samarbeten, inbjudan till skolprojekt med FN-förbundet, mm
 • Nr 1, mars 2022
  Vårens viktiga datum, webbinarier och intressanta rapporter, nordiskt samarbete, hållbarometer, Stockholm +50, Nollvision avfall, klimatkonferens för unga, samt boka en talare och hämta material från #intebarasnack
 • Nr 6, december 2021
  Nya deltagare och lyckad konferens i Glokala Sverige, kommunala partnerskap och lokala exempel, avfallsskyltar och medborgarforskning, Nordregios webbinarier och Världsmiljödagen, samt FN:s generalsekreterare om den nya, gemensamma agendan.