fbpx

Boka en föreläsning eller workshop

Är du intresserad av en föreläsning eller workshop med en av våra ungdomsambassadörer? Fyll i formuläret nedan för att skicka en bokningsförfrågan till oss. Besöken kan genomföras både fysiskt och digitalt. Vi återkommer med besked så fort vi kan.

Boka en föreläsning med en av våra ambassadörer

  • Var gärna så specifik som möjligt. T.ex. "den 5 mars mellan kl. 13.00-14.00."

För oss är din personliga integritet viktig. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) och endast för ändamål som rör vår egen verksamhet. Läs mer om Svenska FN-förbundets hantering av personuppgifter.

Jag har fyllt i en ansökan. När får jag besked?

Då våra ungdomsambassadörer genomför det här hedersuppdraget på ideell basis och vid sidan av studier och arbete, kan det ta ett par veckor för oss att återkomma med besked. Tänk därför gärna på att fylla i en ansökan i god tid innan ni önskar besök. Vänligen observera att nya ambassadörer utbildas i början av varje kalenderår. Det kan därför ofta vara svårt att få en föreläsning eller workshop runt januari-februari.

Vad handlar föreläsningen om?

Ni kan önska en föreläsning eller workshop om globala målen för hållbar utveckling, om en värld fri från kärnvapen eller krigsförbrytelser samt vårt projekt Flicka eller projekt Minor. Alla pass är ca 45-60 min långa men kan anpassas något vid behov. Om ni önskar en föreläsning med fokus på globala målen kommer ambassadören prata om hur utvecklingen ser ut i världen, bakgrunden till hur målen togs fram, vad som utmärker dem och hur FN arbetar i fält för att bidra till att globala målen nås.

Om ni önskar en föreläsning om något av våra projekt kommer fokus vara de temafrågor som projektet innefattar, varför dessa frågor är viktiga, hur FN arbetar för att projektet ska förverkligas och hur projektet bidrar till globala målen.

Vad kostar det?

Som FN-förening, FN-distrikt, riksorganisation eller FN-skola är besöket utan kostnad. För övriga förfrågningar uppskattas det om organisatören vid behov kan stå för resa och/eller boende.