fbpx

Boka en föreläsning eller workshop

Är du intresserad av en föreläsning eller workshop med en av våra ungdomsambassadörer?

Besöken kan genomföras både fysiskt och digitalt. Under januari och februari 2024 genomförs inga föreläsningar då årets nya ambassadörer genomgår sin utbildningsperiod men vi tar gärna emot era förfrågningar för föreläsningsperioden som startar i mars 2024. Fyll i din bokningsförfrågan längre ner på sidan. Vi återkommer så snart vi kan.

Jag har fyllt i en ansökan. När får jag besked?

Då våra ungdomsambassadörer genomför hedersuppdraget på ideell basis och vid sidan av studier och arbete, kan det ta ett par veckor för oss att återkomma med besked. Tänk därför gärna på att fylla i en ansökan i god tid innan ni önskar besök. Vänligen observera att nya ambassadörer utbildas i början av varje kalenderår. Det kan därför ofta vara svårt att få en föreläsning runt januari-februari.

Vad handlar föreläsningen om?

Ni kan önska en föreläsning om globala målen för hållbar utveckling, en värld fri från krigsförbrytelser, klimatförändringar samt FN-förbundets projekt Flicka. Föreläsningarna är ca 45-60 min långa men kan anpassas något vid behov. Om ni önskar en föreläsning med fokus på globala målen kommer ambassadören prata om hur utvecklingen ser ut i världen, bakgrunden till hur målen togs fram, vad som utmärker dem och hur FN arbetar i fält för att bidra till att globala målen nås. Om ni önskar en föreläsning om projekt Flicka, en värld fri från krigsförbrytelser eller klimatförändringar är fokus på ämnesområdet, varför dessa frågor är viktiga, hur FN arbetar på området och hur det kan bidra till att nå globala målen.

Workshop

Ni kan också önska en föreläsning tillsammans med en workshop, vilket är ett längre pass (60-75 min) som börjar med en föreläsning och avslutas med olika interaktiva moment.

Vad kostar det?

Det är kostnadsfritt.

Skicka en bokningsförfrågan till oss!

Vill din verksamhet ha en föreläsning eller workshop med en av våra ungdomsambassadörer? Fyll i formuläret nedan för att skicka en bokningsförfrågan till oss.

Boka en föreläsning med en av våra ambassadörer

  • Var gärna så specifik som möjligt. T.ex. "den 5 mars mellan kl. 13.00-14.00." OBS! Inga föreläsningar hålls i januari eller februari 2024.

För oss är din personliga integritet viktig. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) och endast för ändamål som rör vår egen verksamhet. Läs mer om Svenska FN-förbundets hantering av personuppgifter.