Lidingö FN-förening

Lidingö FN förening startade hösten 2010 och varit verksam sedan dess med aktiviteter i Lidingö centrum och i vår gamla lokal vid Skärsätra Torg. Vi har också bla plockat skräp vid Lidingös stränder på Nordiska Kusträddardagen. 

 • Vi planerar nu höstens verksamhet och det första som händer är en inspirationskväll HALVVÄGS TILL 2030 — HUR KLARAR VI KLIMATOMSTÄLLNINGEN?
  Inbjudan: 25 Oktober kl. 18:00 – 20:00 Lidingö Stadshus, lokal: Berguven

  Välkommen till en inspirerande kväll i Lidingö FN-förenings regi. Vi får en internationell utblick av UNDP Sverige om hur vi klarar de globala målen utifrån den senaste FN-rapporten som släpptes i september. En forskare vid Stockholms universitet talar om konsekvenser av globalisering av vår livsmedelsproduktion. Genom Cradlenet får vi en inblick i cirkulär ekonomi och dess betydelse för klimatomställningen och Ett Hållbart Lidingö visar hur man som medborgare kan bidra i klimatomställningen.


  18:00 Dörrarna öppnas
  18:15 – 20:00 Axel Hallgren, kommunikationsansvarig UNDP Sverige
  Lisa Deutsch, forskare Stockholms universitet
  Gunilla Östberg, hålibarhetsexpert, Ett Hållbart Lidingö
  Elin Bergman COO Cradlenet
  Cecilia Tengroth, generalsekreterare på Svenska FN-förbundet modererar seminariet och öppnar för diskussion tillsammans med publik och talare.
  Lidingö FN-förening bjuder på kaffe och tilltugg. Ta med en vän och kom!
  Anmälan senast 24/10: info@fnlidingo.se

——————————————————————————————————————————-

Medlem i föreningen blir du här: https://betalning.fn.se/pfs/memberregistration/

Under fliken ”Kontakt” hittar du styrelsen med e-postadresser och telefonnummer. Kontakta oss gärna så berättar vi vad som är aktuellt just nu!