fbpx

Planering

Nedan listas sådant som kan vara bra att ha när ni ska planera årets verksamhet som FN-skola.

Utbud

Som FN-skola får ni varje läsår tillgång till ett grundpaket med tjänster och produkter. Här hittar ni en utbudslista som beskriver innehållet.

Boka ordförande

Om ni på skolan ska arrangera ett FN-rollspel och behöver en ordförande till det har ni möjlighet att höra av er till någon som har gått ordförandekurs med Svenska FN-förbundet och kan bistå er under FN-rollspelet. Här hittar ni en kontaktlista till dem.

Föreläsningsmeny

Som FN-skolor har ni möjlighet att boka föreläsningar av representanter från Svenska FN-förbundet till ett reducerat pris, eller av en extern föreläsare med gott renommé och expertkunskap, som håller en föreläsning i något internationellt relaterat ämne till angiven kostnad. Här hittar ni föreläsningsmenyn.

Stipendieguide

Här hittar ni tips på stipendier som elever och lärare kan söka för projekt på globalt tema.

Webbshop

Besök gärna vår webbshop för att beställa såväl kostnadsfritt material som produkter till självkostnadspris.

Administration

Powerpoint om FN-skola

Här finns en Powerpoint om FN-skola med tillhörande talmanus om vad FN-skola är och vad som ingår i certifieringen till stöd för dig som till exempel vill berätta för dina kolleger om FN-skola. PowerPoint om FN-skola.

Samarbetsavtal

Samarbetsavtal mellan Svenska FN-förbundet och våra FN-skolor hittar ni här.

Kriterier för FN-skola

Här hittar ni kriterier för FN-skola

Logotyper

Som FN-skolor har ni tillgång till en unik logotyp. Ladda hem logotypen i dess olika varianter, om ni behöver den i eps, kontakta skolhandläggare på Svenska FN-förbundet.

FN-skola jpg (för enklare trycksaker, CMYK)
FN-skola.jpg (digital användning)
FN-skola png

Mall för pressmeddelanden

Har ni ett rollspel, en temavecka eller något annat projekt ni skulle vilja uppmärksamma? Fyll i mallen nedan och skicka tillbaka den till er kontaktperson, så hjälper vår pressekreterare till genom att skicka att pressmeddelande till lokal media.
Mall för pressmeddelande för FN-skolor.

Kalender

Missa inte årets aktiviteter för FN-skolor.

Kontaktuppgifter

Om ni vill komma i kontakt med en annan FN-skola, vänligen hör av er till er kontaktperson hos oss på förbundet för uppgifter.