Välkommen till Stockholms FN-förening!

Stockholms FN-förenings aktuella verksamhet

Här hittar du information om vår aktuella verksamhet. Som medlem i Stockholms FN-förening har du möjlighet att delta och närvara på alla våra aktiviteter och event. Vi skickar ut inbjudningar via e-post, samt publicerar evenemanget på vår Facebook-sida.
Har du några frågor kring våra aktiviteter är du mer än välkommen att höra av dig till vårt kansli på info@fnstockholm.se.
Klicka på Arkiv  om du är nyfiken på tidigare års aktiviteter och verksamhetsberättelser!


STOCKHOLMS FN-FÖRENING SÖKER PRAKTIKANT TILL VÅRTERMINEN 2020!

Du som söker en praktikplats vårterminen 2020 och är intresserad av internationella relationer, då är Stockholms FN-förenings praktikplats något för dig!

Under vårterminen 2020 erbjuder vi en eller två praktikanter chansen att delta i vårt arbete för en bättre, mer hållbar, jämlik och fredligare värld. Vi arbetar för att öka människors kunskap om och engagemang för FN:s arbete runt om i världen. Läs mer om praktikplatsen här 

Välkommen med din ansökan!

Kontakta Stockholms FN-förening om du har frågor och anmäl intresse med CV och personligt brev till info@fnstockholm.se


Kommande aktiviteter – Hösten 2019

19/9 kl. 08.30-13.00. Högtidlighållande av Internationella Fredsdagen. Plats: Sverigesalen, Drottning Kristinas väg 37. Läs mer om eventet här.

30/9 kl. 18.00-20.00. Stockholms FN-distrikt har ett uppföljningsevent för deltagarna i Agenda 2030 Open Stockholm den 18 maj.

11/10 Internationella Flickadagen.

24/10 FN-dagen. Tema: Agenda 2030. Samarrangemang med ABF-huset.

18/11 kl. 18.30 Event om Västsaharas kvinnor med film, fotoutställning och föredrag på biografen Zita.

25/11 Internationella dagen för eliminering av allt våld mot kvinnor. Samarrangemang med Tensta Kvinno- och Tjejjour.

10/12 kl. 18.00. Mänskliga rättighetsdagen. FN-föreningens MR-pris delas traditionsenligt ut till en enskild försvarare av mänskliga rättigheter och en förening. Plats: Lämplig restaurang.


Tidigare aktiviteter- Vårterminen 2019