Välkommen till Stockholms FN-förening!

Stockholms FN-förenings aktuella verksamhet

Här hittar du information om vår aktuella verksamhet. Som medlem i Stockholms FN-förening har du möjlighet att delta och närvara på alla våra aktiviteter och event. Vi skickar ut inbjudningar via e-post, samt publicerar evenemanget på vår Facebook-sida.
Har du några frågor kring våra aktiviteter är du mer än välkommen att höra av dig till vårt kansli på info@fnstockholm.se.
Klicka på Arkiv  om du är nyfiken på tidigare års aktiviteter och verksamhetsberättelser!


Kommande aktiviteter – Vårterminen 2020

17/1  Pris för företagsinsatser för klimatet. Sollentuna FN-förening bjuder in Marita Wengelin, PR-chef på MAX, att berätta mer om utmärkelsen från FN och det arbete som ligger bakom.


Stockholms FN-förenings  praktikant!

Jag heter Sara och läser kandidatprogrammet Utveckling och internationellt samarbete på Södertörns högskola. I samband med min praktik i Stockholms FN-förening påbörjar jag min tredje termin på Södertörns högskola. Det kommer bli en intensiv höst men allt känns väldigt spännande och jag är tacksam över att få möjlighet att bli en del av FN:s viktiga arbete för människa och miljö. Som mitt höstprojekt kommer jag starta en blogg där ni kommer kunna följa uppdaterad information om föreningens arbete och evenemang. Så fort jag landat på kansliet hoppas jag komma igång med bloggen. 

Jag hoppas vi hörs på mailen eller ses på något event som höstens späckade program erbjuder!
Allt gott,

Sara


Tidigare aktiviteter- Vårterminen 2019