fbpx

TID Lördag den 30 september 2023 kl. 10:00 – 16:00 (frukost serveras från 09:00)
PLATS FN-förbundets nya lokaler, Vita huset, Alsnögatan 7, 116 41 Stockholm
SPRÅK Svenska (The whole conference will be in Swedish)

Välkomna till FN-forum, FN-förbundets nationella mötesplats för dig som är intresserade av FN-frågor. Syftet med FN-forum är att föra samman medlemmar i den svenska FN-rörelsen för dialog, engagemang och information om de frågor som FN-förbundet har i fokus. Forumet arrangeras vart tredje år och nu när vi kan ses fysiskt igen ser vi i förbundsstyrelsen och kanslipersonal fram emot en riktigt givande heldag. 

FN-forum 2023 kommer ha större fokus på nätverkande och interaktivitet än tidigare FN-forum och vi kommer erbjuda flera workshops och möjligheter att lära känna varandra. Vi kommer även prata om aktuella FN-frågor och förbereda oss inför kongressen 2024. Vi kommer även ha externa gäster och programmet uppdateras löpande. 

För att alla som reser till Stockholm enkelt ska hitta till lokalen så kommer kanslipersonal utstationeras på knutpunkterna mellan Stockholms centralstation och Vita huset så ingen känner sig osäker på hur man tar sig dit. 

Anmälan görs via anmälningsformuläret. Vi har ett begränsat antal platser och sista anmälningsdag är 1 september

Vi erbjuder 1000 kr i resebidrag för en (1) person från varje lokalförening och det är upp till den lokala föreningsstyrelsen att avgöra vem det blir som kan dra nytt av detta. Resekostnaden ska överstiga 300 kr för att ni ska erbjudas bidraget. Om ni skickar fler än en person från er förening rekommenderar vi att undersöka om föreningens grundbidrag räcker till att finansiera övriga resekostnader. 

Har du frågor angående FN-forum 2023 är du välkommen att kontakta oss på Epost: forening@fn.se 

Vi ser fram emot att träffa er på FN-forum 2023! 

Vänliga hälsningar,
Svenska FN-förbundet

Annelie Börjesson
Ordförande

Cecilia Tengroth
Generalsekreterare