fbpx

Svenska FN-förbundets UNg-konferens  

Genom Svenska FN-förbundets årliga UNg-konferens engagerar, informerar och uppmuntrar ungdomars globala engagemang och tro på FN som central aktör i arbetet för en bättre värld.

Konferensen har arrangerats sedan 1999 och är en nationell mötesplats för ungdomar som får nätverka, inspireras, utbyta erfarenheter och ges ökad kunskap inom olika frågor genom FN-rollspel, föreläsningar och workshops.

UNg-konferensen 2024 – nu är anmälan öppen!

Välkomna till årets bästa konferens för unga!  Temat för årets konferens är mångfald och inkludering. 

När: 26 – 28 april 2024 
Plats: Kärsögården, Stockholm  
Deltagaravgift: 300 kronor 

Konferensen är till för dig som är ung (16–26 år) och vill vara med och skapa förändring genom kunskap och byta erfarenheter med andra engagerade unga. Konferensen kommer att innehålla FN-rollspel, workshops och inspirerande föreläsningar.

Konferensen startar på förmiddagen fredag 26 april och avslutas på eftermiddagen söndag 28 april. Mer information kommer. Programmet uppdateras löpande så håll utkik för fler programpunkter och spännande gäster. För att delta på UNg-konferensen 2024 får du fylla i formuläret nedan! Vi vill ha in din anmälan senast söndag 10 mars.

Anmäl deltagande till UNg-konferensen 2024 här

*” anger obligatoriska fält

För att delta krävs det att du är i åldersspannet 16-26 år.
Namn*

Är du medlem?*

  

För oss är din personliga integritet viktig. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) och endast för ändamål som rör vår verksamhet. Läs mer om Svenska FN-förbundets hantering av personuppgifter.

“Det känns som man kom närmare FN som organisation och kan se vad de gör“ 

deltagare konferensen 2023

Vill du vara med i UNg-konferensens referensgrupp 2024?

Gör din röst hörd!

Bli en del av vår referensgrupp för UNg konferensen 2024! Vi söker dig som brinner för globala frågor och FN och vill bidra till att stärka ungas inflytande och påverkan. Läs mer här!

UNg-konferensen tidigare år

2022

2020

Är du mellan 16 och 26 år?

Bli ungdomsmedlem och starta din FN-resa med oss!

Bli ungdomsmedlem >

UNg-konferensen 2023

2023 års konferens hade temat demokrati och mänskliga rättigheter där ca 100 ungdomar, som bland annat representerade sina lokala elev- och FN-föreningar, deltog. Nytt för konferensen 2023 var även att tio ungdomar från våra systerförbund i Georgien och Albanien var på besök. Deras närvaro bidrog till ett internationellt samarbete och utbyte för att främja gemenskap och påverka den globala inställningen till FN:s viktiga arbete.

Läs mer

>