fbpx

Årsmöte

Hej medlemmar!

Dags för årsmöte!
Umeå FN-förening inbjuder till årsmöte den 23 februari 2016.
Plats: Medborgarskolan, Östra Rådhusgatan 2-Umeå
Tid: 19.00
Vi bjuder på kaffe och smörgås!
Hjärtligt välkomna!

Välkommen till Umeå FN-förening!

Umeå FN-förening är en del av den svenska FN-rörelsenoch knuten till Svenska FN-förbundet. Föreningen är partipolitiskt och religiöst obunden. All verksamhet bygger på lokala och nära krafter, vi tänker globalt men handlar nära och lokalt. I vår rörelse levandegörs visioner. Idéer formas om hur internationellt samarbete kan främjas. Det är berikande på många sätt.

Umeå FN-förening fyllde 50 år under 2012 och vi såg det som ett ypperligt tillfälle att komma igång med föreningen igen efter en periods vila!
Inom Umeå FN-förening vill vi ge dig möjlighet att möta nya människor, lära dig mer om FN, arbeta med insamlingsprojekt och framförallt vara med och påverka och bidra till arbetet för en bättre värld!
Vi hoppas på att hitta fler frivilliga som vill aktivera sig inom föreningen och hoppas att just du finner intresse i att delta och stödja oss i vårt arbete!

Vi behöver FN! FN behöver dig!

Dags för årsmöte!!!
Hej!
Umeå FN-förening inbjuder till årsmöte!
Plats: Medborgarskolan; Östra Rådhusgatan 2-Umeå

Datum: Torsdagen den 26 februari 2015

Tid: 19.00

Vi bjuder på kaffe och smörgås.

HJÄRTLIGT VÄLKOMMNA

Anmäl dig till kurs!!

Svenska FN-förbundets A-kurs om FN

Välkommen till Svenska FN-förbundets A-kurs om FN. Kursen riktar sig till dig som är intresserad av FN och vill ha en grundläggande genomgång av FN-systemet. Vi går igenom FN:s historia, organisation och hur FN arbetar med de tre huvuduppgifterna fred och säkerhet, mänskliga rättigheter samt utveckling. Vi tar upp vad som är aktuell i FN och hur FN arbetar i fält.

Anmälan görs via Svenska FN-förbundets hemsida: www.fn.se/kurs Kurskostnad 495 kr för medlemmar 795 kr för icke medlemmar Medlemskap kostar 100 kr för ungdomar (t.o.m. 26 år) och 200 kr för ordinarie medlemskap (fr.o.m. 27 år) för ett år. Tid: 10-16 (förmiddagskaffe serveras från kl 9.30) Lokal: Umeå Universitet, Naturvetarhuset, sal N220

Mer information ges av Albert Askeljung på 08-462 25 67 eller albert.askeljung@fn.se