FN-förbundets C-kurs i New York

Vill du besöka flera FN-organ, diskutera med FN-tjänstemän och träffa organisationer som dagligen arbetar med FN-systemet i New York?

FN-förbundet erbjuder dig en möjlighet att få en unik och exklusiv inblick i FN-systemet och det internationella samfundets arbete med ett särskilt fokus på freds- och säkerhetsfrågor. För att få ut det mesta av ditt deltagande krävs en viss förkunskap.

 

Kursen äger rum 3-8 juni 2018 i New York. Gör din intresseanmälan snarast.

 

Pris

Kostnaden för kursen är 9 500 kronor för medlemmar i FN-rörelsen, med centralt boende i enkel standard i delat dubbelrum under fem nätter. Priset för icke-medlemmar är 11 500 kronor. Till en extra kostnad på 700 kronor per natt får du boende i enkelrum. Medlemspriset gäller även för anställda i FN-förbundets riksorganisationer och för lärare på FN-skolor.

Kostnaden omfattar programmet i New York, boende i dubbelrum inklusive frukost och tunnelbanekort i New York. Avgiften omfattar inte flygresan till och från New York, måltider eller andra utgifter som till exempel ESTA (visum).
Som kursdeltagare bokar du själv din flygresa. 3 och 8 juni är resdagar.

Fakturering

Om vi bekräftar att du får en plats efter din intresseanmälan får du två fakturor: en på bokningsavgiften på 2 500 kronor, att betala inom tio dagar och en på resterande belopp att betala senast den 1 april. Först när du betalat bokningsavgiften räknas du som anmäld. Anmälan är då bindande och bokningsavgiften återbetalas ej vid eventuellt avhopp.

Program

Mer information om programmet kommer när kursen närmar sig. Vi rekommenderar att du har gått FN-förbundets A-kurs och minst en B-kurs, gärna den om fred, säkerhet och nedrustning samt att du avsätter tid innan avresa för att läsa dig in på för kursen aktuella områden. Vi kommer att skicka ut lästips. De flesta programpunkterna är på engelska.

Intresseanmälan

Det finns ett stort intresse för kursen och antalet platser är begränsat. För att anmäla ditt intresse att delta besvarar du frågorna i formuläret nedan. Vi vill ha din anmälan senast den 20 april. Personer som har gått FN-förbundets A- och B-kurser kommer att prioriteras. Vid frågor, kontakta Pernilla Bergström på pernilla.bergstrom@fn.se eller 08-462 25 46.

Anmälan till C-kurs i New York 2018

För oss är din personliga integritet viktig. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) och endast för ändamål som rör vår egen verksamhet. Läs mer om Svenska FN-förbundets hantering av personuppgifter.