Välkommen på en inspirationshelg med fokus på Agenda 2030 och de globala målen för hållbar utveckling!

Vi träffas för att under två dagar lära oss mer om Agenda 2030, projektplanering samt material och verktyg som FN-förbundet kan erbjuda dig som vill kommunicera och engagera för Globala målen.

Målet med inspirationshelgen är att er FN-förening/FN-distrikt får inspiration till och känner sig trygg i att ansöka om projektbidrag för att arrangera lokala aktiviteter.

När? Vi återkommer med datum inom kort. OBS! Tidigare datum var 1-2 september, men denna helg är inställd och vi kommer istället träffas senare i höst.

Var? Svenska FN-förbundets kansli, Skolgränd 2, Stockholm.

Vem kan anmäla sig? Du som är aktiv och representerar en av våra FN-föreningar och FN-distrikt är varmt välkommen med en anmälan. Du som har blivit utsedd till Agenda 2030-ansvarig och som är aktiv på en ort som ingår i vårt projekt med SKL om Agenda 2030 i kommuner, regioner och landsting kommer att få företräde. Eftersom varje FN-förening/FN-distrikt endast kan skicka en representant så måste du ha pratat med din styrelse och ordförande innan du anmäler dig. Anmälan öppnar i augusti.

Vad kostar det? Att medverka på inspirationshelgen är gratis. Lunch och fika ingår. FN-förbundet erbjuder reseersättning upp till 700 kr per person. Du bokar själv resa och ansöker i efterhand om kostnadsersättning.

Behöver du boende? FN-förbundet står för boendekostnader lördag-söndag om bokningen sker via oss.

Om du har frågor tveka inte att höra av dig till Pernilla Bergström. Vi ser fram emot en spännande och givande helg tillsammans!