Vän till vän - Tillsammans skapar vi förändring

Vän till vän - Tillsammans skapar vi förändring

Rekryteringstävling!

När FN fyller 75 utmanas det globala samarbetet av nationalistiska och populistiska krafter. Hjälp oss att bli fler som står upp för FN-samarbetet och starkt svenskt FN-engagemang även i framtiden!

FN-rörelsens styrka ligger hos våra medlemmar. Ju fler vi är, desto tyngre väger vår röst i vårt påverkansarbete. Har du en vän, kollega eller släkting som vill vara med och arbeta för en hållbar framtid och en fredlig värld? Rekrytera en vän redan idag och hjälp oss att bli fler!

De tre som rekryterar flest nya medlemmar får välja mellan:

  • En resa till FN-staden i Köpenhamn, där vi bland annat besöker FN:s livsmedelsprogram WFP som tilldelas Nobels fredspris 2020*.
  • Möjligheten att över en lunch sitta ner tillsammans med Jan Eliasson, tidigare vice generalsekreterare i FN.

Pristagare nr 4-7 vinner ett av ovanstående priser (genom lottning)

Pristagare nr 8-10 vinner en handduk, en tygkasse eller en bok från FN-förbundets webbshop

*Studieresa och lunch genomförs när det är möjligt med hänsyn till coronapandemin, sannolikt under våren 2021 – något att se fram emot! Lunchen kan också komma att genomföras digitalt.

Tävlingen pågår till och med 10 december 2020.

Jag har en vän att rekrytera!

Jag vill delta i tävlingen!

Vad kul! Fyll i dina uppgifter nedan, så kommer du att få ett mejl med en unik länk. Den länken ger du till din vän som du vill rekrytera. Hen besöker länken och fyller i sina uppgifter och blir medlem. Då blir den personen registrerad som en som du har värvat.

Den som rekryterat flest nya medlemmar när tävlingen är slut vinner ett fint pris! Vi kommer att räkna hur många medlemmar du rekryterat när tävlingen är slut. Lycka till!

Van till van

  • Du som är befintlig medlem och rekryterar en vän
  • * Dessa fält är obligatoriska

    Genom att klicka på "skicka" accepterar jag FN-förbundets integritetspolicy och godkänner att FN-förbundet får hålla mig uppdaterad om namninsamlingen och andra kampanjer via e-post.

TACK!

För att du gör oss starkare!

Det är tillsammans vi förändrar världen. <3

Ge en gåva

Dela upproret och hjälp oss bli fler.

Sedan 1957 har vi bidragit till ett starkare FN och bättre Sverige

Vi har bidragit till att

Sverige förbjudit barnäktenskap

Att hundratusentals barn och unga har fått lära sig mer om FN-frågor

Och mycket annat!

Visste du att...

… Svenska FN-förbundet är en del av den internationella kampanj mot landminor som belönades med Nobels fredspris 1997 för att ha drivit fram ett förbud mot personminor?

 

Om webbplatsen

Bakom webbplatsen står Svenska FN-förbundet. Vi är en ideell organisation och en svensk folkrörelse som arbetar för fred, hållbar utveckling och mänskliga rättigheter, samt ett starkare och bättre FN!