Detta är juryn

Juryn är utvald av Svenska FN-förbundet på grund av sina erfarenheter som artister eller för att de har andra viktiga erfarenheter inom musikbranschen. Vi har även med en egen representant från Svenska FN-förbundet i juryn för att säkerställa att temat jämställdhet framgår i låten. De som sitter i juryn för musiktävlingen #UNsigned är:


Anna Bergendahl – artist

Anna har bland annat sjungit sig in hos svenska folket med låten ”This is my life” och är nu aktuell igen med låten ”Vice”. Förutom att Annas artisteri är hon även en Goodwillambassadör för Svenska FN-förbundets projekt Flicka.

Panetoz
Pa Modou Badjie och Nebeyu Baheru – artister

Pa Modou och Nebeyu är två av medlemmarna i Panetoz som inte bara är kända för låtar som ”Dansa, Pausa”, ”Håll om mig hårt” och senaste singeln ”Öppna din dörr”, de driver också Vägen Ut Vi Unga för att engagera unga i musik.


Maria Ljunggren Molin – VD Freebird Entertainment AB

Maria har hängt i musikbranschen många år och lämnade Capitol Music Group förra året för att starta upp det nya Freebird Enternainment AB under hösten 2017. I en intervju berättar Maria att hon gläds över att vara tillbaka där allt började ”Att identifiera talang of projekt vi tror på.”. Kanske är du den nya talangen?


Niklas Rune – A & R

Niklas är en av Sveriges främsta A & R. Under sina år i musikbranschen har han jobbat med en hel del låtar och artister du med all säkerhet känner igen. Till exempel hiten ”Din soldat” med Albin (Ft Kristin Amparo)!

Representant från Svenska FN-förbundet