Fyll i formuläret nedan och ta ditt engagemang till nya nivåer!

Vill du engagera dig? Härligt! Fyll i på vilket sätt nedan så hör vi av oss! Glöm inte att ge oss ditt bästa tips på hur en kan engagera sig för mänskliga rättigheter och tävla om en snygg tygkasse du kan imponera på kompisarna med.

Engagemang

  • * Dessa fält är obligatoriska

    Genom att klicka på "skicka" accepterar jag FN-förbundets integritetspolicy och godkänner att FN-förbundet får hålla mig uppdaterad om detta och andra kampanjer via e-post.

    Om tävlingen: Genom att ange ditt bästa tips på hur man kan engagera sig för mänskliga rättigheter är du med och tävlar om vår snygga tygpåse med spännande innehåll (värde ca 250 kr). Totalt tre stycken kan vinna en tygpåse. Tävlingen avslutas den 19 november och därefter kommer vinnarna bli kontaktade.

Kul att du är med oss - nu kör vi!

Vi hör av oss till dig!

Tillbaka

Några fler som borde känna till UNg Agenda? Då är det bara att dela vidare till dom!

 

UNg AGENDA

Vi bjuder in dig till denna sändning där spännande talare och gäster medverkar för att diskutera frågor såsom mänskliga rättigheter, hatbrott och rasism. Evenemanget riktar sig till dig mellan 15–30 år som är intresserad av att göra skillnad.

Under sändningen kommer vi lyfta upp ungas tankar och åsikter inom viktiga nationella och internationella frågor för diskussion, där betydelsen av ungas röster är i fokus. Vi kommer även berätta mer om vilka möjligheter du har för att engagera dig för en bättre värld.

Vi, unga, kan göra stor skillnad – nu.

Sändningen hittar du här den 12 november klockan 17:00 – 18:30!

NÅGRA AV VÅRA GÄSTER:

 


Danny Lam:
Nätaktivist på instagramkontot @TNKVRT.

 

 


Amanda Lind:
Kultur och demokratiminister (MP) med ansvar över ungdomsfrågor.

 Ulla Lovcalic:
Säkerhetspolitisk talesperson för Liberala ungdomsförbundet (LUF).

 

 


Oscar Molander:
Artist och goodwillambassadör för Svenska FN-förbundet

Visste du att...

…du kan bli en del av den unga FN-rörelsen? Hos oss får du lära dig mer om globala frågor och träffa andra drivna unga. Häng med!

 

Om webbplatsen

UNg Agenda är ett evenemang skapat av Svenska FN-förbundet. Svenska FN-förbundet är en ideell organisation som arbetar för en bättre värld. Som ung kan du vara en del av den svenska FN-rörelsen och bidra till vårt viktiga arbete.