Välkommen till Helsingborgs FN-förening!

UNg – FN:s ungdomssektion i Helsingborg

UNg Helsingborg är ett forum för alla ungdomar som brinner för internationella frågor och mänskliga rättigheter. För alla som vill diskutera och utbyta tankar och idéer i ett forum med likasinnade unga. För alla som vill anordna små, så väl som stora projekt lokalt, för att bland annat väcka debatt, samt informera allmänheten kring världshändelser. Vi driver de projekt som vi är intresserade av, och framförallt brinner för!
Vill du träffa likasinnade, planera unika projekt eller bara komma för att fika och diskutera? 

ung-7

Omröstning: Vilket mål i den nya utvecklingsagendan AGENDA 2030 är viktigast för dig?

UNg Helsingborg är öppet för alla!

Vanligtvis träffas gruppen en gång i månaden, för att utbyta tankar, idéer och viktigast av allt ha trevligt tillsammans. Vi har aktivitetsmöten då vi gör allt från att spela mini FN – rollspel, gå på bio till att lyssna på intressanta föreläsningar eller så har vi planeringsmöten inför nya spännande projekt!

Alla är välkomna, och ingen förbinder sig till något genom att komma på möten. Vi uppmanar dock alla ungdomar att bli medlemmar i Svenska FN-förbundet för att kunna vara med på fler evenemang och aktiviteter.Så, tveka inte – är du driven, entusiastisk och har massor av idéer, kom på våra träffar!

Gå med i vår Facebook grupp för att få reda på när vi träffas för möten och evenemang! FN:s Ungdomssektion i HBG 
Har du några frågor eller vill komma i direkt kontakt med oss kan du alltid nå oss på vår e-mail: unghelsingborg@gmail.com eller spana in vår Facebooksida.