Välkommen till Helsingborgs FN-förening!

Vill du engagera dig i en förening som står för globalt samarbete & hållbar utveckling, skaffa meriterande erfarenheter och knyta nya kontakter? Detta är din chans!

Helsingborgs FN-förenings styrelse söker nu nya medlemmar för flera poster inför 2019. Engagemang i föreningen är fantastiskt roligt, varierande, lärorikt och inte minst en guldstjärna på CV:t! En tidigare lokalförening ordf. är nu ordf. för Svenska FN-förbundet – så vem vet vad just ditt engagemang kan leda till?

Vi arbetar lokalt men tänker globalt. Genom att sitta med i Helsingborgs FN-förenings styrelse får du inte minst lära dig mer om hållbar utveckling, internationella relationer och FNs roll nationellt såväl som globalt – det är även en erfarenhet för livet och chansen att göra skillnad på riktigt! Sök nu!

LEDAMÖTER – KASSÖR – SEKRETERARE –

LEDAMOT Du sitter med styrelsen, deltar aktivt vid möten och får vara med och utveckla och driva föreningens verksamhet och påverka lokalt! Du ansvarar för att styrelsens beslut genomförs och bidrar till detta genom att engagera dig i verksamheten lokalt och åka på nationella uppdrag vid möjlighet.

KASSÖR Du har koll på siffrorna! Kassören sitter med i styrelsen och har ansvaret för att verksamhetens goda ekonomi upprätthålls därutöver har du samma inflytande som en ledamot i styrelsen. Tidigare erfarenhet av kassörsuppdrag och redovisning är meriterande.

SEKRETERARE  Du sitter med i styrelsen, deltar aktivt vid möten och påverkar verksamheten! Du har  samma inflytande som en ledamot i styrelsen. Under styrelsens möten för du anteckningar och tillsammans med ordförande tar ni fram en verksamhetsberättelse till årsmötet.

VI SER FRAM EMOT ATT LÄSA DIN ANSÖKAN! 

ANSÖKAN
Personuppgifter: Namn, ålder och sysselsättning
Varför vill du sitta i Helsingborgs FN-förenings styrelse? Vilken post söker du till?
Har du någon erfarenhet av ideellt engagemang eller styrelsearbete sedan tidigare?

Skicka in din ansökan senast den 10 mars till valberedningen: Susanna Winqvist susanna_winqvist@campeon.se

FRÅGOR? Om du har några frågor angående ansökan eller dylikt kontakta oss via mail fnforeningen.hbg@gmail.com eller skicka iväg ett meddelande till oss på facebook så reder vi ut alla oklarheter tillsammans!

 

 

 

 

Sök till styrelsen!

Skicka in din ansökan via mail till valberedningen.
Se kontaktuppgifter här!

>