FN-forum 2020

Äntligen är det dags för Svenska FN-förbundets nationella mötesplats för dig som är intresserad av FN-frågor: FN-forum. Under två dagar diskuterar vi hur vi tillsammans blir en starkare folkrörelse och går från ord till handling med att nå Agenda 2030 och de globala målen. Du kommer att få lyssna till intressanta talare, träffa eminenta gäster och diskutera FN-rörelsens utveckling med likasinnade. Dessutom ska vi fira att FN fyller 75 år 2020.

FN-forum arrangeras vart tredje år för medlemmar i FN-föreningar och FN-distrikt samt representanter och medlemmar från anslutna riksorganisationer.

När: 30-31 maj 2020

Var: Clarion Hotel Sign, Östra Järnvägsgatan 35, Stockholm.

Anmälan
Anmälan sker via registrering här, samtidigt som du betalar deltagaravgiften på 600 kronor. Antalet platser är begränsat så först till kvarn gäller. Platserna kommer att fördelas mellan föreningar, distrikt och riksorganisationer. Sista anmälningsdag är den xx.

Praktiskt om resa och boende
Du bokar din resa själv till och från Stockholm. FN-förbundet betalar ut reseersättning för resekostnader över 300 kronor, men med ett maxbelopp för utbetald ersättning på 1 200 kronor.

Erbjudandet om reseersättning gäller vid billigaste resesätt. Eventuellt boende för övernattning bokar och bekostar du som deltagare själv. Glöm inte att boka ditt boende i god tid och gärna redan nu då mycket händer samma helg i Stockholm. Ett tips är att hitta billigt boende via hotels.com eller booking.com.

Varmt välkomna till en oförglömlig helg tillsammans för hållbar framtid!

Har du frågor om FN-forum hör av dig till fnforum@fn.se