Vill ni bli en certifierad FN-skola?

Hela Sverige
VIKTIG UPPDATERING KRING EVENTET:
Eftersom många uttryckt oro för att resa med anledning av Coronaviruset har vi fattat beslutet att ställa in informationsmötet om FN-skola den 18 mars. Vi kommer istället att erbjuda Skypemöten eller personliga besök hos er som är intresserade av att veta mer om certifiering som FN-skola inför läsåret 20/21.
Varmt välkomna att höra av er via mail på fnskola@fn.se eller kontakta Helen Huledal på 08-462 25 81 för att boka ett möte och få mer information.

 

 

Vill ni bli en certifierad FN-skola?

Välkomna till vårt årliga informationsmöte om att bli en certifierad FN-skola!

Våra certifierade FN-skolor får ett exklusivt utbud av pedagogiska verktyg och en stärkt global profil. Nu öppnas möjligheten för fler gymnasieskolor att ansöka om att bli certifierade. Kom till vårt kostnadsfria informationsmöte den 18 mars i Stockholm för att få veta mer om hur er skola kan bli en FN-skola!

Missa inte möjligheten att delta på vårt kostnadsfria informationsmöte – som ger er förtur att bli en certifierad FN-skola.

Varmt välkomna med er anmälan!

 

Mer om informationsmötet

Svenska FN-förbundet har nu möjlighet att inleda samarbeten med ytterligare gymnasieskolor och vill gärna berätta mer för er på ett förutsättningslöst möte. Mötet vänder sig till de som är nyfikna på vad det innebär att vara FN-skola och vill veta mer om möjligheten att certifieras.

Den 18 mars bjuder vi in till vårt årliga informationsmöte som erbjuder:

– Smakprov på exklusivt material framtaget särskilt för certifierade FN-skolor

– Möjlighet att ställa frågor utifrån just er skolas behov och förutsättningar

– Förtur vid eventuell ansökan om att bli FN-skola
 

Om våra certifierade FN-skolor

En certifierad FN-skola arbetar aktivt med internationella frågor och de globala målen för hållbar utveckling, Agenda 2030. Önskar ni få stöd i att utveckla en global profil på er skola? Vill ni ta del av ett exklusivt utbud av föreläsningar, pedagogiskt material och elevaktiviteter? Då kan ni ansöka om att bli en FN-skola. Svenska FN-förbundet har ett tätt samarbete med 40 certifierade gymnasieskolor, som mot en årlig avgift, erbjuds en mängd verktyg för att stärka skolans arbete med globala frågor och uppmuntra elevaktiviteter för en bättre värld.

Läs mer om FN-skola på https://fn.se/fnskola/