Inspirationshelg för ambassadörer

Stockholm Skolgränd 2

Dags för inspirationshelg för dig som är ambassadör! Nu har det äntligen blivit dags att träffas igen. Den 17-18 augusti träffas vi på FN-förbundets kansli i Stockholm för att utbyta erfarenheter och få inspiration inför hösten. 

 

Under helgen kommer vi att få besök från externa gästföreläsare, vi kommer prata om era erfarenheter från vårens aktiviteter och föreläsningar och vi kommer se till att ni känner er redo för höstens alla utmaningar. Sista dag att anmäla sig till inspirationshelgen är den 2 juni. Du anmäler dig genom att fylla i formuläret nedan innan sista anmälningsdag.

 

Datum: 17-18 augusti 2019

 

Plats: FN-förbundets kansli, Skolgränd 2, Stockholm

 

Boende

Under helgen erbjuder vi boende på Zinkensdamm. Om du önskar boende fyller du i det i formuläret nedan, så bokar vi åt dig. Vi ersätter inte boendekostnader om du vill bo någon annanstans under helgen.

 

Resor

Du bokar din resa till och från helgen själv. FN-förbundet ersätter resekostnader för tåg och annan kommunal trafik, men inte om du väljer att resa med flyg eller bil. Om du bokat dina biljetter och skickat in din kostnadsersättningsblankett till Pernilla senast den 26 juni ersätter vi hela beloppet. Om du bokar din resa efter det datumet erbjuder vi ersättning för max 700 kr totalt. Om du ombokar efter det datumet erbjuder vi ersättning för max 300 kr.

 

Du skickar in ansökan om kostnadsersättning genom att fylla i en blankett och skickar den till Pernilla (e-post eller vanlig post går bra) tillsammans med en kopia på biljett eller kvitto.

Anmälan till detta event stängde den 2 juni. Vid frågor, kontakta pernilla.bergstrom@fn.se.