Informationsmöte om FN-skola

Digitalt

Informationsmöte om FN-skola
Vi är många som oroas av världsläget. Med väpnande konflikter, klimathot och rekordmånga människor på flykt är det lätt att tvivla på framtiden. Men trots allt detta finns det hopp. Världens länder har antagit Agenda 2030 med de globala målen för hållbar utveckling, den mest ambitiösa framtidsplan världen skådat. Nu är civilsamhällets engagemang viktigare än någonsin. Det är här Svenska FN-förbundet kommer in. Tillsammans med er skola kan vi göra skillnad!

Vi vill stötta svenska gymnasieskolor i ert viktiga arbete med att utbilda era elever till kunniga och engagerade världsmedborgare som står upp för alla människors lika värde. Vi vill ge er verktygen för att arbeta teoretiskt och praktiskt med hållbar utveckling, fred och säkerhet och mänskliga rättigheter i klassrum och i korridorer.

Tusentals elever på FN-skolor i hela Sverige engagerar sig för en bättre värld. Aktiviteterna har ökat för varje år sedan starten 2007. Nu ger vi utrymme för fler skolor att certifieras med start i augusti 2022.

Varmt välkommen på ett digitalt informationsmöte om vad FN-förbundet kan erbjuda er skola inom ramen för en certifiering.

 

Tid och datum
26 januari 14.00 – 16.00

Plats
Digitalt på Zoom

 

Anmäl er här redan:

För oss är din personliga integritet viktig. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) och endast för ändamål som rör vår egen verksamhet. Läs mer om Svenska FN-förbundets hantering av personuppgifter.