Digital introduktionskurs om FN

Digitalt

Digital introduktionskurs om FN

Introduktionskursen ger grundläggande kunskap om FN:s historia och organisationens huvudsakliga uppgifter. Vi diskuterar läget i världen och aktuella FN-frågor. Du får också tips på hur du engagerar dig i Svenska FN-förbundet.

Kursens innehåll:
– FN:s tillkomst och organisation
– Läget i världen, exempel på globala trender
– Introduktion till FN:s verksamhet inom mänskliga rättigheter, utveckling samt fred och säkerhet
– Om Svenska FN-förbundet och hur du kan engagera dig för en bättre värld

Datum: Fredag 18 september

Tid: kl. 09.00–12.00

Plats: Digitalt via Zoom (går att ansluta till via din dators vanliga webbläsare). Information om uppkoppling till Zoom skickas ut via mejl några dagar innan kursen.

Avgift: FN-förbundet är en ideell organisation som är beroende av finansiering från privatpersoner, statliga myndigheter och företag. Vi ber därför ödmjukt dig som har möjlighet att skänka valfritt belopp som betalning för den digitala kursen, Swish: 1232025609. Betalningen görs i samband med kursstart. Märk inbetalningen ”Digital kurs 0225”. Varmt tack för ditt bidrag till vår verksamhet och arbetet för en bättre värld för alla!

Anmälan: Anmälan är bindande och sker via formuläret nedan. Sista anmälningsdag är tisdag 8 september

Kursledare: Pekka Johansson och Elias Aspudd, Svenska FN-förbundet

För oss är din personliga integritet viktig. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) och endast för ändamål som rör vår egen verksamhet. Läs mer om Svenska FN-förbundets hantering av personuppgifter.