C-kurs i Genève

Genève Schweiz

Vill du besöka flera FN-organ, diskutera med FN-tjänstepersoner och träffa organisationer som dagligen arbetar med FN-systemet i Genève?

FN-förbundet erbjuder dig en möjlighet att få en unik inblick i FN-systemet och det internationella samfundets arbete med ett särskilt fokus på mänskliga rättigheter.

Kursen äger rum den 27 oktober – 1 november 2019. Gör din intresseanmälan snarast.

PRIS
Kostnaden för kursen är 8 500 kronor för medlemmar i FN-rörelsen, med centralt boende i enkel standard i delat dubbelrum under fem nätter. Priset för icke-medlemmar är 10 500 kronor. Till en extra kostnad på 700 kronor per natt får du boende i enkelrum. Medlemspriset gäller även för anställda i FN-förbundets riksorganisationer och för lärare på FN-skolor.

Kostnaden omfattar programmet i Genève, boende i dubbelrum inklusive frukost och busskort i Genève. Avgiften omfattar inte resan till och från Genève, måltider eller andra utgifter.

Som kursdeltagare bokar du själv din resa till och från Genève. Under resdagen söndagen den 27 oktober ses vi för avstämning klockan 22:00 på hotellet i Genève. Resdag för hemfärd är när du vill under fredagen den 1 november.

FAKTURERING
Om vi bekräftar att du får en plats efter din intresseanmälan får du två fakturor: en på bokningsavgiften på 2 500 kronor, att betala inom tio dagar och en på resterande belopp att betala under september månad. Först när du betalat bokningsavgiften räknas du som anmäld. Anmälan är då bindande och bokningsavgiften återbetalas ej vid eventuellt avhopp.

PROGRAM
Mer information om programmet kommer när kursen närmar sig. Vi rekommenderar att du har gått FN-förbundets A-kurs och minst en B-kurs, samt att du avsätter tid innan avresa för att läsa dig in på för kursen aktuella områden. Vi kommer att skicka ut lästips. De flesta programpunkterna är på engelska.

INTRESSEANMÄLAN
Det finns ett stort intresse för kursen och antalet platser är begränsat till 18 stycken. För att anmäla ditt intresse att delta besvarar du frågorna i formuläret nedan. Personer som har gått FN-förbundets A- och B-kurser kommer att prioriteras. Vid frågor kontakta Hanna Svanberg på hanna.svanberg@fn.se eller 08-462 25 42.

Kursansvarig: Ellie Al-Kahwati och Hanna Svanberg

Anmäl dig till C-kursen

För oss är din personliga integritet viktig. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) och endast för ändamål som rör vår egen verksamhet. Läs mer om Svenska FN-förbundets hantering av personuppgifter.