B-kurs om hållbar utveckling

Göteborg

Välkommen på en heldagskurs om hållbar utveckling!

B-kursen ingår i FN-förbundets utbildningsprogram FN-ABC där B-kursen innebär en fördjupning i ett specifikt område inom FN.

Kursen utgår från Agenda 2030 och de globala målen för hållbar utveckling. Du kommer lära dig mer om globalt utvecklingsarbete och få en djupare insikt i FN:s fältarbete i Etiopien (utifrån förbundets projekt Flicka och Skolmat). Behovet av utveckling och fattigdomsbekämpning är fortsatt stort i världen. Hur kan Agenda 2030 bidra till socialt, ekonomisk och miljömässig hållbar utveckling för alla världens människor?

Ett intyg erhålles efter kursen.

Tid: Fredagen den 6 mars 2020 kl. 9.45-16.00. Kaffe och smörgås serveras från kl. 09.30.

Plats: Göteborg. Lokal meddelas senare.

Avgift: 595 kr för medlemmar i FN-förbundet, anslutna riksorganisationer och FN-skolor. 895 kr för icke-medlemmar. Avgiften faktureras i efterhand. Morgon- och eftermiddagskaffe ingår. Lunch betalar deltagarna själva.

Anmälan: Anmälan är bindande och sker via formuläret nedan. Sista anmälningsdag är den 21 februari 2020. Om avanmälan sker efter den 2 mars faktureras full kursavgift.

Kursledare: Malin Åberg-Aas och Clara Melander, Svenska FN-förbundet.

Anmälan till B-kurs om hållbar utveckling i Göteborg

För oss är din personliga integritet viktig. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) och endast för ändamål som rör vår egen verksamhet. Läs mer om Svenska FN-förbundets hantering av personuppgifter.