Digital föreläsning om hållbar utveckling

Digitalt

Välkommen på en digital föreläsning om hållbar utveckling

2015 beslutade FN:s medlemsstater om Agenda 2030, den mest ambitiösa handlingsplanen för hållbar utveckling hittills. Under kursen får du ta del av historiska tillbakablickar över hur utvecklingen i världen har sett ut. Du får också lära dig mer om hur det går med genomförandet av de nuvarande 17 globala målen för hållbar utveckling och Agenda 2030 när det är tio år kvar tills de ska vara genomförda. En liten utblick över hur coronapandemin påverkar världens utveckling ska vi också försöka hinna med.

Förutom det får du fördjupad kunskap i hur Svenska FN-förbundet arbetar för det globala utvecklingsarbetet genom att stödja projekt ute i fält. Allt detta är kunskaper du kan ta med dig i ditt vidare engagemang för en hållbar framtid.

Tid: Fredag 27 november kl. 13.00–16.00

Plats: Zoom

Avgift: FN-förbundet är en ideell organisation som är beroende av finansiering från privatpersoner, statliga myndigheter och företag. Vi ber därför ödmjukt dig som har möjlighet att skänka valfritt belopp som betalning för den digitala kursen, Swish: 1232025609. Betalningen görs i samband med kursstart. Märk inbetalningen ”Digital kurs 0225”. Varmt tack för ditt bidrag till vår verksamhet och arbetet för en bättre värld för alla!

Anmälan: Anmälan är bindande och sker via formuläret nedan. Sista anmälningsdag är den 20 november. Avanmälan sker senast den 23 november. Anslutning till mötet öppnas ca 15 minuter innan kursen börjar. Max antal deltagare på kursen är 60 personer.

Kursledare: Malin Åberg Aas och Clara Melander, Svenska FN-förbundet

Sista anmälningsdag för detta event är tyvärr passerat.

För oss är din personliga integritet viktig. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) och endast för ändamål som rör vår egen verksamhet. Läs mer om Svenska FN-förbundets hantering av personuppgifter.