UNg-helg

Välkommen till årets bästa träff för unga FN-vänner: #UNg18!
Varje år arrangerar vi en nationell träff för våra unga medlemmar (16-26 år) och FN-skolelever runt om i landet. Helgen fungerar som en mötesplats för unga där du får möjlighet att träffa de som brinner för samma frågor som du, utbyta idéer och erfarenheter och lära dig mer om FN.

Årets UNg-helg har temat mänskliga rättigheter och heter UNg18. Under helgen får du med dig inspiration och verktyg som ger möjlighet att förverkliga dina projektidéer och ta ditt engagemang till en ny nivå. Dessutom kommer du få massor med ny kunskap om mänskliga rättigheter i Sverige och världen och hur just du kan engagera dig för alla människors lika rättigheter.

När? 24-27 maj 2018
Var? Sida Partnership Forum i Härnösand

Kostnad för deltagande är 495 kronor. För dig som blir antagen utgår en reseersättning om din resa kostar mer än 300 kronor. Maximal ersättning är 1200 kronor. Betalning sker via faktura om du blir antagen.

För dig som är elev på en FN-skola
Det finns platser reserverade för våra FN-skolor. Hör med din skola om du anmäler dig via skolan eller på egen hand här på sidan. Anmälan öppnar 1 mars.

För dig som är ungdomsmedlem
Observera att du måste vara medlem i Svenska FN-förbundet för att få delta i UNg18 (bli medlem här). Anmälan görs här på sidan, och faktura liksom mer information skickas i god tid före helgen.

Anmälan till #UNg18

Har du frågor mejla vår ungdomssekreterare på: Lowe.smith.jonsson@fn.se

Vill du hålla dig uppdaterad gå med i vår facebooksida – UNgFnForbundet.

 

 

Bli medlem

Bli en del av en nationell rörelse för en bättre värld

Bli medlem >