UNg-helg

Välkommen till årets bästa träff för unga FN-vänner: #UNg19!
Varje år arrangerar vi en nationell träff för våra unga medlemmar (16-26 år) och FN-skolelever runt om i landet. Helgen fungerar som en mötesplats för unga där du får möjlighet att träffa de som brinner för samma frågor som du, utbyta idéer och erfarenheter och lära dig mer om FN.

Årets UNg-helg har temat utveckling och heter UNg19. Under helgen får du med dig inspiration och verktyg som ger möjlighet att förverkliga dina projektidéer och ta ditt engagemang till en helt ny nivå. Dessutom kommer du få massor med ny kunskap om utveckling i Sverige och världen och hur just du kan engagera dig för en utveckling som gynnar oss alla.

När? 25-28 april 2019
Var? Sida Partnership Forum i Härnösand

Kostnad för deltagande är 495 kronor. För dig som blir antagen utgår en reseersättning om din resa kostar mer än 300 kronor. Maximal ersättning är 1200 kronor. Betalning sker via faktura om du blir antagen.

För dig som är elev på en FN-skola
Det finns platser reserverade för våra FN-skolor. Hör med din skola innan du anmäler dig. Kontakta sedan våra skolhandläggare för att anmäla dig.

För dig som är ungdomsmedlem
Observera att du måste vara medlem i Svenska FN-förbundet för att få delta i UNg19. Anmälan görs här på sidan, och faktura liksom mer information

Har du frågor? Mejla vår ungdomssekreterare Elias på: elias.aspudd@fn.se

Följ oss på Facebook för att hålla dig uppdaterad!
UNgFnForbundet.

Årets UNg-helg är nu genomförd, välkommen tillbaka 2020!

Bli medlem

Bli en del av en nationell rörelse för en bättre värld

Bli medlem >