Dags för inspirationshelg!

Nu har det äntligen blivit dags att träffas igen. Den 4-6 september träffas vi på FN-förbundets kansli i Stockholm för att utbyta erfarenheter och få inspiration inför hösten.

Under helgen kommer vi att få besök från externa gästföreläsare, vi kommer introducera FN-förbundets nya kampanj för globala målen som vi hoppas att ni vill vara en del av, och prata om era erfarenheter från vårens aktiviteter och föreläsningar. Efter helgen är målet att ni ska känna er redo för höstens alla nya utmaningar.

När? 4-6 september

Var? FN-förbundets kansli, Skolgränd 2, Stockholm ELLER digitalt beroende på Corona-situationen.

Anmälan: Sista dag att anmäla sig till inspirationshelgen är den 12 juni. Du anmäler dig genom att fylla i formuläret nedan innan sista anmälningsdag.

Eventuellt digitalt upplägg
Vi planerar utifrån att vi kan ses i Stockholm i 4-6 september. Skulle det vara så att det inte går kommer vi att ordna en digital version av helgen istället där vi träffas över Zoom. I sådana fall kommer vi även diskutera och byta erfarenheter kring digitala föreläsningar och aktiviteter.

Boende
Under helgen erbjuder vi boende på Zinkensdamm. Om du önskar boende fyller du i det i formuläret nedan, så bokar vi åt dig. Vi ersätter inte boendekostnader om du vill bo någon annanstans under helgen.

Resor
Du bokar din resa till och från helgen själv. FN-förbundet ersätter resekostnader för tåg och annan kommunal trafik, men inte om du väljer att resa med flyg eller bil. Om du bokat dina biljetter och skickat in din kostnadsersättningsblankett till Clara senast den 26e juni, så ersätter vi hela beloppet. Om du bokar/ombokar din resa efter det datumet erbjuder vi ersättning för max 800 kr totalt. Kom ihåg att boka avbokningsbara biljetter om det fortfarande är oklart om vi kan ses fysiskt när du bokar.

Du skickar in ansökan om kostnadsersättning genom att fylla i en blankett och skickar den till Clara tillsammans med en kopia på biljett eller kvitto.

Vi ser fram emot en rolig och inspirerande helg tillsammans!

Clara & Elias

För oss är din personliga integritet viktig. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) och endast för ändamål som rör vår egen verksamhet. Läs mer om Svenska FN-Förbundets hantering av personuppgifter.