fbpx

Skicka in din ansökan att bli ambassadör

Är du vår nästa ungdomsambassadör? Nu söker vi efter nya engagerade ungdomsambassadörer för vårt hedersuppdrag Ambassadörsprogrammet 2023.

Globala målen för hållbar utveckling är den mest ambitiösa framtidsplanen som världens länder någonsin antagit. Fram till år 2030 ska världens länder arbeta tillsammans för att avskaffa all extrem fattigdom, minska ojämlikheter och orättvisor, främja fred och rättvisa, och lösa klimatkrisen.

Snart är det bara sju år kvar till vi ska ha uppnått de globala målen. Vi behöver gå från ord till handling och ditt engagemang räknas och gör skillnad. Som ungdomsambassadör får du en unik möjlighet att bidra till de globala målen. Du kommer få ökad kunskap om hållbar utveckling och FN:s arbete samt utbildning i projektplanering, kommunikation, och presentationsteknik. I ditt uppdrag samverkar du med våra lokala FN-föreningar, kommuner och regioner i Glokala Sverige och våra FN-skolor.

Vill du vara med i arbetet för att nå de globala målen? Sök uppdraget som ambassadör!

Ansökan är stängd för i år. Välkommen att ansöka igen nästa år!

För oss är din personliga integritet viktig. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) och endast för ändamål som rör vår egen verksamhet. Läs mer om Svenska FN-förbundets hantering av personuppgifter.

Vill du veta mer?

Läs våra intervjuer med ambassadörer för globala målen

Läs mer >