fbpx

Boka en föreläsning med UNHCR

Är du intresserad av en föreläsning med UNHCR, FN:s flyktingorgan?

Är du lärare eller evenemangsarrangör? Letar du efter sätt att inkludera talare med flyktingbakgrund i ditt arbete?Alltför ofta sker diskussioner om tvångsförflyttningar, migration och integration utan att flyktingar blir inkluderade.
Föreläsningar med UNHCR består av två delar – en övergripande presentation om den globala flyktingsituationen och UNHCR:s arbete, samt en personlig berättelse om att tvingas fly och att starta om i Sverige.
Genom UNHCR:s berättarprogram Refugee Speakers Programme så har UNHCR kontakt med ett nätverk av talare med flyktingbakgrund som är öppna för att dela med sig av sina erfarenheter av att fly och börja om.
Besöken kan genomföras både fysiskt och digitalt.

Vad handlar föreläsningen om?

Den första delen av föreläsningen handlar om den globala situationen för människor som tvingats fly. Över 100 miljoner människor befinner sig på flykt – varav de flesta är internflyktingar inom det egna landet. Under föreläsningen får ni höra mer om varför människor tvingas fly, UNHCR:s mandat och arbete, globala utmaningar och arbetet med att finna varaktiga lösningar. Därefter delar en av talarna från UNHCR:s nätverk med sig av sin personliga erfarenhet av att fly och/eller att bygga upp sitt liv på nytt i Sverige. Mer information om talarna i nätverket finns här.

Vad kostar det?

4000 kr (exklusive moms)

Skicka en bokningsförfrågan till oss!

Vill din verksamhet ha en föreläsning med UNHCR? Fyll i formuläret nedan för att skicka en bokningsförfrågan till oss.

Boka en föreläsning med UNHCR

Här kan du göra en bokningsförfrågan till UNHCR

*” anger obligatoriska fält

Namn på kontaktperson
Var gärna så specifik som möjligt. T.ex. "den 5 mars mellan kl. 13.00-14.00."
Vill ni ha ett fysiskt eller digitalt besök?*

  

För oss är din personliga integritet viktig. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) och endast för ändamål som rör vår verksamhet. Läs mer om Svenska FN-förbundets hantering av personuppgifter.