Prenumerera på nyheter från Svenska Svenska FN-förbundet – En bättre värld via RSS

Vi söker en vikarierande kontorsassistent 2017-06-29

Svenska FN-förbundet är rörelsen för ett bättre och starkare FN. Vi anser att internationellt samarbete är en förutsättning för en fredligare och mer rättvis värld. FN-förbundet arbetar med påverkan, granskning av Sveriges åtaganden mot FN, information och utbildning, internationellt utvecklingssamarbete och insamlingsverksamhet. 

Som kontorsassistent kommer du att ansvara för FN-förbundets posthantering, lager, kontorsmaskiner samt en del lokalfrågor och diverse andra kontorsgöromål.

I arbetet ingår att hantera vårt lager av varor som säljs via vår hemsida och vid olika event. Detta innebär ordermottagning, materialbeställningar och distribution, men också inventeringar och avstämningar samt upprättande av rutiner för lagerhantering. Administration av varuförsäljning hanteras till stor del i vårt register (MySoft).

Utöver daglig posthantering ingår ibland större utskick (kopiering, adressering, kuvertering och frankering). Andra arbetsuppgifter är inköp av kontorsmaterial samt underhåll av lokaler och kontorsutrustning.

Vid behov hjälper du även till med medlemsregistrering och annat dataarbete samt som ersättare i växel/reception. Annan intern kontorsservice kan också förekomma.

I rollen som kontorsassistent har du kontakt med FN-förbundets alla medarbetare samt med våra medlemmar och föreningar.

Du kommer att arbeta i vår administrativa grupp som leds av vår ekonomiansvarige.

Vi ser gärna att du delar vårt intresse för internationella frågor.

Kvalifikationer:

  • Gymnasiekompetens
  • Erfarenhet av kontorsarbete
  • God förmåga att uttrycka sig muntligt och skriftligt
  • Erfarenhet av serviceinriktat arbete
  • Datorvana, främst inom Office-paketet

Personliga egenskaper:

  • Noggrann, systematisk och självständig
  • God initiativ- och samarbetsförmåga
  • Flexibel och positiv inställning

Tjänsten är ett vikariat på heltid i fem månader, med trolig möjlighet till förlängning till och med juni  2018. Vi ser gärna att du kan börja 28 augusti 2017.

Svenska FN-förbundet finns på Skolgränd 2 på Södermalm i Stockholm.

Välkommen med din ansökan snarast, eller senast den 7 augusti, till e-postadress jobb@fn.se

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

FN-mål om hållbar utveckling kräver mer resurser 2017-07-17

FN-förbundet vill se ett tydligt svenskt ledarskap för Agenda 2030 både nationellt och internationellt, skriver Aleksander Gabelic i Aftonbladet inför FN:s högnivåmöte om agendan i

FN-samarbetet kräver förnyat åtagande 2017-07-07

Ett splittrat säkerhetsråd måste samlas på nytt för att hantera konflikter, humanitära katastrofer och flyktingkriser, skriver Aleksander Gabelic i FN-förbundets sommarartikel.

Första resolutionen mot minor 2017-07-04

FN:s säkerhetsråd antog nyligen för första gången någonsin en resolution om minhantering. Resolution 2365 lyfter fram minor som hot mot civila och understryker vikten av

Sök jobb hos oss! 2017-07-04

Just nu annonserar vi flera tjänster. Välkommen med din ansökan!