Inbjudan till Svenska FN-förbundets FN-forum

Tid: lördagen den 13 maj 2017 klockan 9.30 till söndagen den 14 maj klockan 15.30

Plats: Finlandshuset, Snickarbacken 4, Stockholm

Sista anmälningsdag: onsdagen den 26 april
Välkomna till FN-forum, FN-förbundets nationella mötesplats för er som är intresserade av FN-frågor. Under två dagar behandlar vi tillsammans högaktuella teman.

Med FN-forum vill vi engagera FN-rörelsen genom dialog, fördjupning och engagemang kring aktuella FN-frågor. Forumet arrangeras vart tredje år för medlemmar i FN-föreningar och
FN-distrikt samt representanter och medlemmar från anslutna riksorganisationer.

Första dagen har temana Sveriges plats i säkerhetsrådet och Agenda 2030 som vi belyser genom samtal, föreläsningar och paneldiskussioner med inbjudna gäster och föreläsare. Kvällen avslutas med ett mingel.

Andra dagen är mer inriktad på det arbete som sker i våra FN-föreningar och FN-disktrikt runt om i landet. Praktiska råd och tips varvat med diskussioner och FN-förbundets arbete i aktuella frågor kommer vara temat för dagen.

Anmälan görs via anmälningsformuläret nedan. Här kan du läsa hela programmet.

Har du frågor angående FN-forum är du välkommen att kontakta FN-förbundets organisationssekreterare Per-Niklas Lowén via e-post per-niklas.lowen@fn.se eller via telefon 08-462 25 53.

Det finns fortfarande några platser kvar, så anmäl dig snarast om du inte redan har gjort det – först till kvarn som gäller. Vi ser fram emot att träffa dig på FN-forum!

Vänliga hälsningar

Svenska FN-förbundet

Kostnaden är 600 kronor för vuxna som sätts in på FN-förbundets plusgiro 509 90-1. Ange ”FN-forum” vid betalning samt ditt namn. Ungdomar upp till 26 år, alltså som ännu inte fyllt 26 år, kommer in kostnadsfritt. Du fyller i att du är ungdom i formuläret nedan. Observera att din anmälan gäller först när deltagaravgiften är betald. Var och en bokar själv sin resa till och från Stockholm. FN-förbundet betalar ut reseersättning för resekostnader över 300 kronor, men med ett maxbelopp för utbetald ersättning på 1 200 kronor. Det innebär att du betalar de ”första” 300 kronorna själv, men att vi kan ersätta dig för den resterande kostnaden upp till 1 500 kronor. Erbjudandet om reseersättning gäller vid billigaste ressätt. Eventuellt boende för övernattning bokar och bekostar du som deltagare själv.

Anmälan till FN-forum