Inbjudan till Svenska FN-förbundets FN-forum

Tid: lördagen den 13 maj 2017 klockan 9.30 till söndagen den 14 maj klockan 15.30

Plats: Finlandshuset, Snickarbacken 4, Stockholm

Anmälan till FN-forum 2017 är nu stängd.

Välkomna till FN-forum, FN-förbundets nationella mötesplats för er som är intresserade av FN-frågor. Under två dagar behandlar vi tillsammans högaktuella teman.

Med FN-forum vill vi engagera FN-rörelsen genom dialog, fördjupning och engagemang kring aktuella FN-frågor. Forumet arrangeras vart tredje år för medlemmar i FN-föreningar och FN-distrikt samt representanter och medlemmar från anslutna riksorganisationer.

Första dagen har temana Sveriges plats i säkerhetsrådet och Agenda 2030 som vi belyser genom samtal, föreläsningar och paneldiskussioner med inbjudna gäster och föreläsare. Kvällen avslutas med ett mingel.

Andra dagen är mer inriktad på det arbete som sker i våra FN-föreningar och FN-disktrikt runt om i landet. Praktiska råd och tips varvat med diskussioner och FN-förbundets arbete i aktuella frågor kommer vara temat för dagen.

Program FN-forum 13-14 maj 2017

Har du frågor angående FN-forum är du välkommen att kontakta FN-förbundets organisationssekreterare Per-Niklas Lowén via e-post per-niklas.lowen@fn.se eller via telefon 08-462 25 53.

Vi ser fram emot att träffa dig på FN-forum!

Vänliga hälsningar

Svenska FN-förbundet