UNg-helg

Välkommen till årets bästa träff för unga FN-vänner: #UNg17!

Varje år arrangerar vi en nationell träff för våra unga medlemmar (16-26 år) och FN-skolelever runt om i landet. Helgen fungerar som en mötesplats för unga där du får möjlighet att träffa de som brinner för samma frågor som du, utbyta idéer och erfarenheter och lära dig mer om FN.

Årets UNg-helg har temat fred och säkerhet och heter UNg17. Under helgen får deltagarna med sig inspiration, verktyg och möjligheter att förverkliga sina projektidéer och utöka sitt engagemang. Deltagarna får lära sig hur man planerar och genomför projekt, får tips på hur man kan engagera sig för globala frågor med fokus på fred- och säkerhet, genom spännande föreläsningar och workshops från experter.

När? 18-21 maj 2017
Var? Sida Partnership Forum i Härnösand
Kostnad: Deltagaravgiften är 495kr (i detta ingår boende, mat och material). FN-förbundet ersätter kostnader för deltagarnas resor från 300 kr upp till 1200 kr

För FN-skolaelever:
Det finns platser reserverade för våra FN-skolor. Hör med din skola om du anmäler dig via skolan eller på egen hand här på sidan.

För ungdomsmedlemmar:
Observera att du måste vara medlem i Svenska FN-förbundet för att få delta i UNg17. Anmälan görs här på sidan, och faktura liksom mer information skickas i god tid före helgen.

Här kan du läsa programmet för UNg17. För frågor kontakta ungdomssekreterare Caroline Wrangsten.

Nu har anmälan för UNg17 stängt!

 

Bli medlem

Bli en del av en nationell rörelse för en bättre värld

Bli medlem >